Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plastyk

Polecane posty

Gość gość

Czy jest tu ktoś kto obecnie uczęszcza lub uczęszczał do liceum plastycznego?? Chcę w niedługim czasie złożyć papiery do liceum w Warszawie im. Gersona, ale wyczytałam, ze tej szkoły nie wpisuje się do 3 szkół wybory tylko składa się tam podanie oddzielnie. To prawda? Tzn. piszą coś takiego na stronie, ale może źle coś zrozumiałam. Jeżeli złożę papiery do 3 zwykłych liceów i do plastyka, no i przyjmą mnie do plastyka (wyniki są już 15 czerwca) to mam jakoś "anulować" listę tamtych 3 szkół?? Mogę złożyc podania do nieograniczonej ilości plastyków?? Chciałabym wiedzieć jeszcze jaka jest atmosfera w takiej szkole, jacy są nauczyciele, jakie mieliście pytania na wstępnych egzaminach..Będę wdzięczna za każdą sensowną odpowiedź :)

Gość gość
Nie pamietam co do osobnego skladania papierow ja skonczylam plastyka dawno temu i to jest zawodowka nazywajaca sie liceum i podlegajaca nie ministerstwu oswiaty i edukacji a kultury i sztuki a wiec wszystko mozliwe nawet pyt na maturze mielismy inne niz cala Polska :) atmosfera byla fantastyczna do momentu kiedy egzaminy zmienili na punkty pytania moga byc z historii sztuki

Gość gość
Ok, dziękuje za odpowiedź. A jacy są nauczyciele??

Gość gość
Może ktoś był w tym samym liceum do którego się wybieram? :)