Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzxc

jak odbic męża jego żonie

Polecane posty

Gość gośćzxc

interesuja mnie glownie odpowiedzi facetów, co by musiala zrobic kobieta aby zostawili dla niej zone i dziecko. z gory wiem, ze zostane skrytykowana ale mam to gdzies. wyglada to tak, ze facetowi wyraźnie sie podobam ale nic mi nie proponuje wiec chce wziac sprawy w swoje rece. z gory zakladam, ze nie planuje go zwabic poprzez sex- on ma oszalec na moim punkcie a nie kojarzyc mnie z sexem w zacisznym hotelu. na usprawiedliwienie dodam, ze chce aby jego dziecko jak najmniej odczulo rozstanie rodzicow, nie zamierzam mu ograniczac wysokosci alimentow jak rowniez czestotliwosci spotkac, lubie dzieci wiec bede naklaniala mojego przyszlego,odbitego partnera do jak najczestszych spotkan i wysokich alimentow. piszcie panowie:)

Gość gość
Cokolwiek byś nie zrobiła nie zostawiłbym żony. Ona jest całym moim życiem

Gość gośćzxc
twoim moze jest ale JEGO nie. gdyby tak bylo nie podobaly by mu sie inne. w sumie to najpierw on zwrocil na mnie uwage dopiero pozniej ja na niego.

Gość gość
Gdyby chcial sam by "odbil" zozyj dalej w swiecie fantazji kretynko

Gość gość
Won do piekla k***o wsciekla, ze tez s a takie patologiczne babu jak ty i chca burzyc czyjes zycie , dla mnie jestes psychiczna , normalne dziewczyny tak niemoralnie nie postepuja

Gość realista sofista
Pewnie mógłbym odejść do kochanki dla dobrego seksu. To jedyny powód. Ale nigdy sie na to nie odważę: bez mojej żony jestem nikim, to ona jest przyczyną i podstawą mojego sukcesu - tego, kim jestem dzisiaj. Zanim ją poznałem, byłem zerem. Potencjalna kochanka mogłaby się szybko zorientować.

Gość gośćzxc
prosze sie nie wysilac bo wyzwiska tylko mnie nakrecaja ku zamierzeniu opisanemu wczesniej. no niedlugo "odbije" nim jednak to sie stanie chciala bym dowiedziec sie od Panów co Was sklonilo do bycia z waszymi obecnymi partnerkami dla ktorych odeszliscie od zon.

Gość gość
seks wyłącznie dobry seks

Gość gość
a co do dla Ciebie znaczy dobry seks? To z żonami nie macie dobrego seksu?

Gość gość
Sex only myślisz szmato ze niby wielka miłość do ciebie ? hahaha co za idiotka. I tak jestem facetem i mam zero szacunku do lasek twojego typu

Gość gość
z żoną seks juz nie jest tak atrakcyjny. dziecko jest ważniejsze. to nie bylo juz to, co kiedys

Gość gość
musisz dać mu analnie ! jesteś zdecydowana...?

Gość gośćzxc
narazie mu sie podobam ale docelowo ma sie zakochac. ty nie musisz miec do mnie szacunku wazne aby On mial. do sexu na pewno dojdzie ale nie tak szybko. wiem, ze latwy lup smakuje najgorzej:)

Gość gość
gość dziś z żoną seks juz nie jest tak atrakcyjny. dziecko jest ważniejsze. to nie bylo juz to, co kiedys x Głupi ciul! Co, łatwiej ci było znaleźć sobie kochankę niż powiedzieć żonie- Wiesz co? Ożywmy jakoś nasz seks, bo coś ostatnio nam oklapł. ?

Gość gość
...nic mi nie proponuje ...no to na co liczysz??? hheee ...dla mnie jesteś teoretycznie zabaweczką i na nic więcej nie licz ,bo przyszłości bym z tobą nie wiązał,szkoda czasu i zachodu .. sex to nie wszystko z czasem na pewno nam spowszednieje.. będziesz mi obiadki gotowała będziesz na mnie czekała gdy ja będę musiał więcej pracować na Ciebie i na alimenty.. ..a skarpetki wypierzesz ..a jak dziecko zachoruje zajmiesz się nim też... życie to nie bajeczka a podobać to możesz może się i wielu ..choć winika na to ,że to ciut za mało ,boś zdesperowana,może pora zająć się czymś bardziej ambicjonalnym,niż lecieć na oślep ku chmurze

Gość gość
00:28 dobrze napisane. Mężczyźnie może podobać się wiele kobiet, ale niekoniecznie musi mieć na nie ochotę. Ot docenia urodę. Autorka liczy na happy end, tylko nie zastanowiła się co będzie jak on jej po prostu nie spasuje. Chce odbić gościa, rozkochać, a jak on okaże się zerową osobowością, zwykłym prostakiem, czy jego inteligencja jednak nie jest taka, jak by się wydawało na początku to co? Oczywiście sama go zostawi, he he.

Gość gość
Jak jest nic nie wartym d/z/i/w/k/a/r/z/e/m to tak czy siak pójdzie do ciebie :) potem zrobi ci bachora i następna sobie weźmie :) to i tak obojętne bo ty i tak już szmatą jesteś i będziesz a on szmaciarzem dopiero będzie jak tak postąpi :)

Gość gość
WyZwiska ja bardziej nakrecaja czyli dziala z premedycja, czyli zwykla szmata Ciebie, zycie bywa tak zaskakujacenze nawet jak sobie zaplanujesz ze go odbijesz, to potem wydarzy sie cos niespodziewanego co cie zaskoczy i nie bedziesz zadowwoolona z tego co zrobilas bedziesz chciala cofnac czas ale sie nie da, komplikujesz sobie i innym zycie , rozpedalasz rodzine bo masz chrapke naa faceta i mylisz sie ze skoro odchodzi od zony to tybwygrywasz, to ona wygrywa b o poZbywa sie gnoja? Zdrajcy i k******arza i jest wolna a to ty masz jego na karku

Gość gość
Co za koszmarny kryzys wartości moralnych.W życiu za wszystko trzeba płacić pamiętaj o tym.Niczego dobrego nie zbuduje się na czyjejś krzywdzie.Kto cię wychował dziecko na tak złego człowieka?

Gość gość
jak to się mówi :trzeba mieć tu ...a nie tu:...i w tym kontekście ,,rozum i ..nie trudno się domyślić ...choć ,oczywiście nie dla wszystkich będzie to jasne ... nie zawsze .wszyscy myślą, tym czym powinni byli myśleć a i wydaje im się, że myślą ,że i inni też tak myślą,a inni myślą zupełnie inaczej i im się zdaje ,ze inni też tak myślą ,choć inni myślą zupełnie inaczej.....