Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy niewielu znajomych oznacza utrudnione poszukiwanie dziewczyny lub chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Z jednej strony "co ma piernik do wiatraka", ale z drugiej jednak coś ma. Dzięki przyjaciołom/znajomym wychodzi się częściej do ludzi, więc łatwiej jest kogoś poznać. Mogą nawet oni sami nas z kimś zapoznać. I tu pytanie, czy jeżeli nie ma się wielu znajomych to czy odnalezienie miłości jest bardzo trudne? Bo coraz bardziej czuję, że nie ma dla mnie nadziei.

Gość gość
Tak

Gość gość
Ja nie mam znajomych i nigdy nikogo nie mialem. Czyli musi to miec jakis wplyw

Gość gość
Poniekąd ma znaczenie,bo większość znajomych par poznała się na imprezach, domówkach czyli ogólnie rzecz biorąc dzięki znajomościom :)

Gość gość
W jaki sposób można sobie z tym poradzić? Jaka dziewczyna zechce samotnika? Chyba tylko jakaś desperatka.

Gość gość
:/ Jak sobie z tym poradzić?

Gość gość
W jaki więc sposób można kogoś poznać skoro nie mam zbyt wielu przyjaciół/znajomych?

Gość gość
Bardzo dużo osób ,poznaje się na portalach randkowych. Tak poznałam swojego męża,wiele osób znam co się tak poznało.

Gość gość
Do czego Tobie znajomi, znajdziesz swoją drugą połówke to znajomi i tak idą w odstawkę. Miałam znajomych ,w tej chwili nie mam dla nich czasu moje Kochanie mi wystarczy w zupełności.

Gość gość
najlepiej w takich miejscach gdzie trzeba bywać codziennie - szkoła, studia, praca. Jak się przegapi takie okazje będąc introwertykiem bez znajomych to potem już będzie coraz gorzej.

Gość gość
gość dziś właśnie takie są kobiety, najpierw koleżanki są im potrzebne żeby gdzieś wyjść i mieć okazje kogoś poznać. Jak już kogoś poznają to mają gdzieś koleżanki i przypominają sobie dopiero jak "kochanie" je zostawi, bo znowu trzeba z kimś na "polowanie" chodzić.

Coś w tym jest. Jednak niewiele osób ma fizjonomie tak powalającą że skojarzą się z kimś bez niczyjej asysty. Wspólni znajomi jednak chyba pozwalają na bliższe poznanie i zapunktowanie.

Gość gość
Każdy jest inny ,ja nie jestem towarzyską duszą, jestem typem samotnika,Nigdy mi to nie przeszkadzało,poznałam podobnego partnera do siebie,tez nie lubi imprez, wystarcza nam swoje towarzystwo.

Gość gość
dziś [19:35 Ja też taka jestem ale niestety nie udało mi się związać z kimś podobnym. Nawet jak poznawałam jakiegoś spokojnego faceta, typ samotnika to on i tak wolał kobiety ekstrawertyczne, pewne siebie i wygadane do tego oczywiście bardzo atrakcyjne.