Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ulubione zabawki Waszych 7, 8 i 9 miesiecznych maluchow

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko raczkuje i nie wiem jakie zabawki mu kupic

Gość gość
nie maja zadnych zabawek?

Gość gość
Moja corka w tym wieku zamiast po zabawke zawsze siegala po cos co nie bylo zabawka, czyli okulary, lyzki, piloty, telefony, gazety. Jak miala wybor, to nie bawila sie zabawjami wcale. Poza gryzakami w okresie zabkowania, zabawek mozna nie kupowac wcale. Te ktore dziecko dostaje w prezencie wystarcza w tym wieku z nawiazka. Lepiej odloz kase na jakis lepszy pchacz, bo niedlugo bedzie sie uczylo chodzic. A z rzeczy innnych niz gryzaki i jakies proste szeleszczaco grzechoczace rzeczy, to kup takie plastikowe kolka, ktore mocuja zabawki na roznych sprzetach i unieruchomiaja pieluche na budzie - sa bardzo praktyczne i mozna sie nimi dodatkowo bawic i je gryzc. Sa w duzych opakowaniach. A i pilki O-ball tez sa fajne i latwe w zabraniu do torby, bo sie zgniataja do malych rozmiarow, a dziecku latwo je chwytac.

Gość gość
ja kupuje zabawki dla takich maluchów tutaj www.jokomisiada.pl - mam o tyle dobrze, ze w tej hurtowni zabawki sa pogrupowane wiekowo, wiec mam pewnosc, ze dana zabawka jest przeznaczona wlasnie dla mojego maluszka:)

Gość gość
Wogole nie jest zainteresowana zabawkami, ewentualnie autka starszego brata,ale tu muszę uważać zeby nie odgryzla jakiejś części. A tak to gazety,okulary,telefony,wyposażenie kuchni, moje dodatki typu paski, korale.