Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebeka de la ru

czy masturbujecie się w ciąży ?

Polecane posty

Gość rebeka de la ru

Ja niestety tak :( jestem w 7 miesiącu.

Gość gość
Tak, mam szlaban na seks od samego początku, więc czasami musiałam rozładować napięcie inaczej, bo chyba bym zwariowala

Gość rebeka de la ru
Ja moglabym się kochać z mężem, ale on chyba niebardzo juz tego chce. Mówi, ze się boi. Może po prostu przestalam być dla niego atrakcyjna. Boje się tylko ze szkodze dziecku.

Gość gość
Nigdy nie bylo problemu z seksem miedzy nami bo nawet rano sie kochalismy a wieczorem rodzilismy bo maz byl podczas porodow i zawsze jest podczas Kazdego badanie u ginekologa nawet gdy bada mnie na fotelu bo nie mozna sie Krepowac Meza podczas badan!Ale nie mozna generalizowac kazda ciaza przebiega inaczej zwlaszcza gdy ginekolog pcha lapy do pochwy przy kazdym badaniu co jest karygodne powoduje podszycia i poronienia!U nas raz stwierdzila ginekolog ciaze w trzecim miesiacu i dopiero do pochwy wkladali palce przy rozwarciu podczas porodu.Trzy razy bylo usg po powloce brzusznej a kilka razy dziennie maz mierzyl uchem tetno odliczajac je.Ale ginekolodzy ze wzgledu na kase nie ucza sie ojca!U ginekologa liczy sie kasa a nie zdrowie plodu by uczyc odmierzania tetna plodu.Dlatego powinien byc zawsze maz podczas badan i porodu.

Gość rebeka de la ru
Nie zgadzam się z Toba. Uważam, ze badanie szyjki macicy w ciąży jest potrzebne. Z mężem do lekarza chodze ale na USG. Przy badaniu na fotelu nie jest mi absolutnie potrzebny. Sam zresztą uważa, ze nie ma takiej potrzeby. Lekarz do którego chodze nie jest żadnym zbokiem.

Gość gość
W czasie ciazy kobieta nie powinna bycbadana ginekologicznie. Moj gin jest swietnym specjalista,jest na biezaco i potwierdzil mi to. Mozna spowodowac plamienie,a nawet poronienie. Szyjke swietnie widac na USG. Dobry lekarz ocenia jej stan i dlugosc wlasnie podxzas badania usg. Jesli chodzi o pytanie w temacie to odp brzmi tak ;)

Gość gość
Mój tez jest świetnym specjalista i bada mi szyjkę macicy od 17 tyg ciąży.