Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sama na wesele czy odmówić przyjścia ?

Polecane posty

Gość gość

W lipcu ślub bierze mojej mamy kuzynka. Szczerze to ja mam 25 lat a ona ostatni raz widziała mnie jak miałam z 7 lat. Na wesele musiałabym iść sama, bo narzeczony nie może jechać ze mną. NIE wiem co mam zrobić. Odmówić czy iść ?

Gość gość
To zależy od ciebie .Ja bym odmówiła bo nie przepadam za takimi imprezami .

Gość gość
wez se faceta z portalu paan dla pani xd

Gość gość
Ja byłam sama na weselu u kuzynki i już więcej tego błędu nie popełnię. Wesela to typowe przyjęcia dla par. Raczej nikt sam się nie wybiera. Większość przyjęcia przesiedziałam za stołem bo każdy tańczył w parach. I jak zatańczyłam z jakimś facetem, to dostawał burę od swojej partnerki. Nie liczę pijanych wujków. O 23 zmyłam się do domu, bo ileż można wychodzić na dwór na papierosa, tańczyć samej było głupio no i tyłek od siedzenia mnie bolał.

Gość gość
Teraz jak dostanę jakieś zaproszenie to na pewno odmówię. A jeżeli będę musiała już iść bo nie będzie wyjścia to pójdę jedynie do kościoła.

Gość gość
no co to z tym no na serozne no w********ic chyba latwo te sprawe o a jakze kazdy facet penisem pomacha 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo

Gość gość
Póki jesteś wolna korzystaj z uciech tego świata

Gość gość
Ta jakiegoś tam faceta sobie wezmę. Spoko. MAM NARZECZONEGO i planuje ślub.

Gość gość
Jeśli masz stałego partnera to ja bym nie poszła. No może do kościoła gdyby to byl mi ktoś bliski i na obiad. Tez kiedyś poszłam sama i nie dość ze musiałam się tłumaczyć dlaczego mojego m nie ma to posypały się plotki jajo byśmy się rozstali ;) A ta kuzyna to raczej nie jest aż tak rodzinna skoro widziałyście się tak dawno i pewno jej zwisa czy będziesz czy nie... No chyba ze jest interesowna i na kasę w kopercie liczy :P

Gość gość
Ja będąc singlem zaliczyłam z 5 wesel i to były wesela na których najlepiej się bawilam