Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Roberto NiepiertoliSięwTańcu

prawdziwi mężczyźni

Polecane posty

Gość Roberto NiepiertoliSięwTańcu

Wszystkie deklarujecie, że chcecie ułożonego potulnego baranka, moja żona, zanim jeszcze byliśmy małżeństwem też złościła się, że jestem zbyt porywczy i szalony, aż pewnego dnia nie przyleciała do mnie z płaczem, bo jak wracała do domu, to ją zaatakował pies.. Wyleciał z podwórka i na nią naskoczył, uciekła i przyleciała do mnie roztrzęsiona. Znaliśmy wszyscy tego bydlaka, to był postrach dzielnicy, nie raz wylatywał z podwórka i zaczepiał przechodniów. Wk..iał mnie ten pies od dawna, więc wiele nie potrzebowałem, wiedziałem, co mam zrobić. Wziąłem mój nóż i po zmroku zakradłem się pod dom tego gościa. Pies się nie ruszył, bo dziwnym trafem mnie akurat nie chciał atakować, więc musiałem go sprowokować. Rzuciłem w niego kamieniem, on się zerwał i wystartował na mnie z zębiskami, a ja wtedy wbiłem w niego swój wielki nóż i patrzyłem jak bydle pada. Jak powiedziałem mojej narzeczonej jak załatwiłem sprawę, to jakoś nagle jej minęło pokojowe nastawienie i poczuła ulgę. Więc ciesz się babeczko że masz prawdziwego faceta w domu, co wie jak obronić swoją kobietę!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować