Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam zrobic?

Polecane posty

Gość gość

jestem ze swoim chlopakiem prawie 4 lata, do tej pory wszystko dobrze sie ukladalo dopuki nie obaczylam wiadomoci od innej. On tlumaczy sie ze to jego stara kolezanka i ze nie mial mi odwagi powiedziec o tym, bo dalej utrzymuje z nia kontakt. Najgorsze jest to ze te wiadomoci sa z przed dwoch lat, kiedy juz razem bylismy, o tresci ze tesknia za soba, i takie inne flirtowanie. Gdyby to bylo niedawno to na pewno to byl by koniec, jest dla mnie bardzo dziwne to ze przez te dwa lata super nam sie ukladalo, traktuje mnie dobrze, szanuje. Nie chce tego zniszczyc, ale nie potrafie zrozumiec jak potrafil pisac do innej ze za nia teskni i czekac az przyjedzie. Ja mysle ze on jest w niej zakochany od dawna, przed tym jak sie spotkalismy to doszlo do czegos miedzy nimi, a pozniej dzielila ich tylko odleglosc. Prosze o pomoc, co myslicie???? nie potrafie zapomniec chodz tego bardzo chce, przez ostatni tydzien prubjuemy wszystko naprawic, on sie stara, tylko ja nie moge sie powstrzymac od ciaglych docinek...

Gość gość
za kolezanką tez mozna tęsknić