Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malab

Co kupić facetowi na urodziny?

Polecane posty

Gość malab

Cóż... Kompletnie nie mam pojęcia co mu kupić. Perfumy sobie ostatnio sam kupił (zresztą jest to zapach w którym mu najlepiej), zegarków to on nie nosi, biżuterii także nie lubi, koszul nie nosi, zdjęcie postawi czy powiesi i będzie po prostu wisieć:/ Tortu nie mogę mu upiec (nie dlatego, że nie potrafie ale nie miałabym jak to zrobić zrobić), hmm... interesuje się grami, ale... wszystkie gry które go interesują już ma, sprzęt do grania złożył sobie niedawno nowy nowy, akcesoria też ma. Ehh... chyba, że słuchawki? Może to będzie dobry popomysł? Jakieś porzadnej jakości? Interesuje się on też sportem, kiedyś trenował boks, ale przestał. Nadal jednak ćwiczy na siłowni. Ale wszystko na siłownie ma. Zreszta już mu wcześniej kupiłam rękawice porządne do ćwiczeń. Btw. kupiłam mu już bluzę fajną, ale nie chce by to był jedyny prezent. Ma 22+. Z góry dzięki za rady! :)

Gość gość
Koszul nie nosi? LOL to jakiś wieśniak ze wsi.

Gość gość
A może wyciągnij go z domu, zaproś do kina lub restauracji albo kręgle może jakiś koncert, jest wiele możliwości. Ja swojemu mężowi kupiłam kupon na jazdę gokartem, był bardzo zadowolony bo to lubi. :)

Gość malab
"Koszul nie nosi? LOL to jakiś wieśniak ze wsi." ... Chyba Ty nie znając go, a wypowiadając takie rzeczy. Praca nie wymaga od niego takiego stroju, a na codzień woli ubierać się 'luźniej' co nie znaczy, że bez gustu. Po prostu nie przepada za koszulami, myślę, że to nie czyni z niego wieśniaka. Co do wyjścia gdzieś to hmm... przylatuje do niego do Anglii. Nie bardzo wiem co gdzie, a będę tam dopiero w dniu jego urodzin. :)

Gość gość
Pojedzcie gdzies razem. Agencja eventowa http://mts.pl/pl/ma bogata oferte targow tematycznych. Taki wspolny wyjazd to najlepszy prezent :)