Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzuszek a sex

Polecane posty

Gość gość
Mam szanse na jakieś foty @

abosulutnie zadnych szans. mowi sie trudno.. uwierz mi na slowo. nosze spodnie w rozmiarze 42, dl nogawek 75 cm.. bluzki w rozmiarze 44 -46, bo niestety w inne sie nie mieszcze.. majac 15 kg nadwagi uslyszalam z ust kobiety, ze chyba waze ok. 65 kg :D .. ma wybaczone ;) nigdy mnie nie widziala wazacej 65kg.. (97/67/97)mialo sie kiedys modelowa figurke :classic_cool: tak wiec moi mili panowie, sledze wasze tematy o grubaskach z nadwaga.. i szczerze mowiac bawie sie przy nich doskonale... poniewaz uwazam, ze waga jest sprawa bardzo indywidualna.. a tak naprawde wszystko zalezy od budowy ciala. pozdrawiam 🖐️ ps... naprawde lubie meskie brzuszki :classic_cool:

zapomnialam dopisac - 164 cm wzrostu :).. zeby nie bylo.. wiecie teraz o mnie wszystko. prosze wprowadzic powyzsze dane do akt osobowych kawiarni ;)

Gość gość
A lubisz jak meski brzuszek jest naoliwiony wymiary masz wsam raz

wrocilam, poniewaz przypomniala mi sie jeszcze jedna sprawa. "zmarchy" .. to rowniez jest ciekawy temat. wszystkich po piecdziesiatce ubieracie w zmarchy. po prostu smieszne... mam skonczone 55 lat, gladka twarz i szyje.. cale cialko mam gladkie :classic_cool: i doprawdy smiesza mnie te wszystkie wywody o rozsypujacych sie, zmarchatych, stojacych nad grobem, beznadziejnych piecdziesiatkach :) tymczasem moi mili 🖐️

Gość gość
co ty foty

Gość gość
No interesuje mnie sex