Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jadę zobaczyć dziecko co kupić ?

Polecane posty

Gość gość

Jedziemy na następny weekend to mojej kuzynki życia, która mieszka tysiąc km od nas. Dziecku niczego nie brakuje. A ciuchów nie mogę kupić, bo moja kuzynka stawia na jakoś ciuchów i byle jakich nie ubiera nawet sobie. Jej syn ma ok 2 tyg. Co mam kupić ?

Gość gość
leżaczek bujaczek?

Gość gość
Mają. Dostał od ich przyjaciela z narzeczoną. Ten chłopak dodał zdjęcie tego leżaka na Instagramie i google tłumacz przetłumaczylo mi podpis jako ,,Prezent dla mojego chrzesniaka". Jak tak obserwuje ich znajomych to mały dostał dosyć pożądane prezenty.

Gość gość
A pieluchy to ona używa wielorazowe to wiem, bo podjęli taką decyzję jeszcze przed porodem, a nie wiem jak i gdzie kupuje się wkładki do tych pieluch.

Gość gość
Ja proponuje kartę podarunkowa do jakiegoś dziecięcego sklepu.

Gość gość
Tylko ze oni w Polsce nie mieszkają a taka karta funkcjonuje tylko w Polsce.

Gość gość
Na chuj komus taka statuetka?

Gość gość
W takim razie jakas zabawke..moze taka co jak nacisniesz spiewa kolysanki? Albo wyświetla na suficie jakieś obrazki,gwiazdki i leci melodyjka.moze pościel..

Gość gość
lampke nocna cloud b- zółw podwodny. Od 0+ z melodiami i efektem fal na suficie.

Gość gość
ja powiem czego NIE kupowac- pluszakow, chocby wydawalo ci sie ze sa super slodkie, to tylko zbieranina kurzu :)

Moim zdaniem świetnym prezentem teraz są szumiące misie, które imitują takie dźwięki, jakie dziecko słyszało w brzuchu mamy. Podobno bardzo uspokajają maluchy :) O takim misiu mówię: http://www.ekomaluch.pl/whisbear-szumiacy-mis-pomarancz. Kupiłam mojej znajomej, bo słyszałam, że to teraz modny prezent :) Znajoma zachwycona, więc polecam ;D

Gość gość
Jeśli oni stawiają na jakość to kupiłabym kocyk LaMillou. Nie dość że są cudne, rodzicom i dziecku przypadną do gustu - to jeszcze polskie i za granicą takich nie uświadczysz. Pierwszy kocyk kupiłam 3,5 roku temu i do tej pory to ukochana rzecz mojego synka.

Gość gość
przestańcie wieśniary z tymi pieluchami i wbijcie sobie do glow ze środków higieny nie kupuje się na prezent bo to wiocha!

Gość gość
ja bym nie chciała pieluch, bo wszyscy przynoszą pampers zwykły zielony a ja używam premium biały...

Gość gość
W h&m są ubranka z bawełny ekologicznej. W smyku jest ogrom zabawek z czarno białymi detalami z bright starts i fisher price.

Gość gość
Książki dla niemowląt takie z obrazkami czarno-białymi, w ogóle kup zestaw książek z obrazkami, mało kto kupuje książki dzieciom a one świetnie stymulują rozwój, nawet najmłodszych.

Po prostu się zapytaj, powiedź, że masz problem z doborem prezentu, a nie chcesz kupić czegoś niepotrzebnego. Możesz im zawieźć kosmetyki dla dzieci, Z tego co rozumiem nie mieszkają w PL, więc jak im podarujesz kosmetyki dobrej marki, to nie powinni narzekać. Zobacz sobie Sylveco dla Dzieci. Chwalone są na forach i zalecane przez lekarzy (koleżance polecił pediatra).

Gość gość
kocyk la millou