Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest z chwilówkami

Polecane posty

Gość gość

faktycznie może dostać każdy bez zbędnych formalności?

Gość gość
nie kazdemu daja, zalezy od ich uznania

Gość gość
Nie radze pożyczać chwilówek bo to złodzieje przekonasz się.

Gość gość
a na czym opierają swoje uznanie,weryfikują jakoś dochody ?

Gość stephen_curry
nie pchaj się w chwilówki ! pierwszą dadzą ci za darmo - tak to działa, ale potem w kolejnych pożyczkach będziesz miała kosmiczne rrso (kilka tys. % rocznie) i żeby spłacić jedną będziesz musiała brać kolejną. Na końcu będziesz miała te chwilówki pozaciągane na wszystkich możliwych portalach chwilówkowych. Wpadniesz w spiralę długów z której już nie wyjdziesz.

Gość gość
ja wiem,tylko interesuję mnie jakie warunki trzeba spełnić,ponieważ oni się tak z tym pchają np. na konta mailowe,że odnosze wrażenie wystarczy tylko odpowiedzieć na maila i zaraz jest kasa na koncie

Gość Restaaa2
Polecam, tym ktorzy nie znaja, chwilowkę Lendon :) Sa jasne warunki, mozna online wszystko zalatwic. Bezproblemowo praktycznie!

Gość gość
Chwilówki, to najgorsze co może być.

Gość gość
wiadomo ze lepiej nie pożyczać ale czasami chwilówki się bardzo przydają ja potrzebowałem pilnie pieniędzy bank nie chciał ze mną nawet rozmawiać trafiłem na ofertę Profi Credit i dostałem u nich 5 tyś a kasa była mi bardzo wtedy potrzebna

Gość adik356
Wszystko jest dla ludzi, tyle że świadomych ludzi. Chwilówki, w sprawdzonych firmach, mogą faktycznie być dobrym rozwiązaniem na chwilowe kłopoty finansowe. Na http://homebanking.pl/ warto sprawdzić aktualne oferty, poznać zasady ich funkcjonowania i udać się do banku czy firmy sprawdzonej i zaufanej. Wystarczy opierać się na informacjach ze strony, opiniach klientów itd.

Gość gość
Kto ma wiecej ode mnie chwilowek w vivusie :-) mam juz ich w sumie 27 , kazda splacona

Gość gość
Hmm

Gość gość
Moja mama miała dwie chwilowki po tysiąc złotych. Zmarła u wyslslam do nich akt zgonu i ti ze to nieszczęśliwy wypadek. Ale się nie odezwdli, teraz nie wiem co z zadłużeniem. Dodsm ze kredyt w Eutobanku został umotzony bo ubezpieczenie kredytu było .

Od tego typu pożyczek lepiej trzymać się z daleka, szczególnie jak ma się kłopoty finansowe;) bo zacznie się niekończąca pętla długów.

Gość Mela90
do qruelqa Oczywiście , że masz rację. Życie jednak ciśnie ;) Kilka razy brałam pożyczki na szybko w róznych firmach i powiem ze łatwo nie było :( Ostatni musiałam mieć naprawdę szybko 700 zł i byłam w matni. Chodziło o to by było bardzo szybko i bez BIK. Znajoma z pracy poleciłam mi Nobilon. Zaryzykowałam i okazałao się ze to byl dobry wybór. Oczywiście splacam w terminie ale nikt mnie już nie robi w balona. :)

Gość Mirabella9
Korzystałam z Nobilon . W sumie było dość szybko i było dla mnie ważne bez weryfikacji w BIK. Stabilna pozyczka bez zmian w trakcie.

Gość gość
Kurwa same reklamy tych c*****wek co niszczą ludziom życie. Jak nie masz kasy to najgorsze co możesz zrobić to wziąć chwilówkę. Koszty takiej pożyczki są ogromne. Nie dość, że trzeba oddać to jeszcze z lichwiarskim narzutem. Człowiek oddaje i znowu nie ma kasy. Pętla na szyi się powoli zamyka. NIGDY nie miałem CHWILÓWKI i nigdy do złodziei nie pójdę pożyczać.

Gość gość_eddie
Chwilówka to chyba najłatwiejsza do uzyskania chwilówki nawet parabanki tak łatwo nie przyznają pożyczek jak właśnie w chwilówkach, zero zaświadczeniach o dochodach czy nawet wyciagu z konta. jedyne co są sprawdze to dane w bazach dłużników. Nie ma więc więc co dziwić że tak dużo ludzi się zadłuża. Jeszcze w najmniejszych kłopotach są ludzie którzy pożyczyli i nie mogą terminowo spłacić jednej chwilówki, kilka przydatnych rad zamieszczono dla nich tutaj: http://www.banki24.com.pl/problem-ze-splata-chwilowki-wterminie-co-dalej/ ale ludzie którzy na raz mają pożyczone po kilkadziesiąt (!) chwilówek i ich zadłużenie sięga kilkaset tysięcy złotych. To nie jeden przypadek a dużo więcej!

Gość celina 1
A jak to jest z pracą ? Jest ktoś kto pracuje w Nobilonie ?

Gość QQrka QQrcze
ja tam brałam w SMS365 już 3 razy, raz jak synek zapomniał powiedziećmi owycieczce szkolnej a akurat w miesiącu którymmiałam zapłacić stary kupił nowe opony drugi jak nam się spierdzielil EGR (czy EDR nie wiem jak się tonazywa) trzeci jak robiłam wyprawkę pierwszaka za darmonie jest ale chociaż pewna,stabilna i rzeczowa firma, i żadnych ukrytych opłat wszystko czarnona białym.

Gość Guba22
QQrka a gdzie bralas? ja brałam przez internert i wszystko byłodobrze. też moge polecic