Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem lubiana głównie przez kobiety

Polecane posty

Gość gość

Odkąd pamiętam zawsze miałam więcej koleżanek niż kolegów, to baby chcą się ze mną kumplowac, z kolei faceci jakoś mało zabiegają o moje towarzystwo. Nawet na fb, kiedy wstawiam jakieś zdjecie, głównie kobiety lajkuja i komentują (wiem, głupi przykład, ale prawdziwy). Nic dziwnego, że nie czuje się dowartosciowana jako kobieta.

Gość gość
A mnie głównie faceci. Możemy się na parę dni zamienić. Jakoś z facetami lekko wchodzę relację jakąkolwiek, a z kobietami idzie mi naprawdę ciężko. Nie jestem kobietą co zazdrości urody itd... Więc wciąż nie rozumiem czemu ja nie mam koleżanek, a takie zazdrośnice co obgadują za plecami mają.

Gość gość
Nie będę dawała tutaj żadnych zdjęć. Z flirtowaniem u mnie kiepsko, jestem po prostu miła i tyle.

Gość gość
Naprawde zalezy ci na tym ile lajkow dostaniesz na fejsie? Nie masz lustra? Sorry,ale to swiadczy o niskim poczuciu wlasnej wartosci. Kobiety sa czesto falszywe. Dlatego tez ja nie pytam kolezanek o zdanie. Mam ladne naturalne, dlugie wlosy. Moja najlepsza kolezanka doradzala mi sciecie, a za kilka miesiecy sama sobie zrobila extensions. Takich przykladow mam od groma. Nie twierdze, ze wszystkie takie sa, ale zdecydowana wiekszosc. Jak w pracy byly plotki to niestety glownie kobieta za tym staly.

Gość gość
Moje poczucie własnej wartości jest tragicznie niskie. Właśnie dlatego, że żaden facet nie przejawia większego zainteresowania moja osoba. Co do koleżanek to moje są bardzo fajnymi osobami i nie sądzę, by były fałszywe. Często mnie komplementuja, ale też potrafią otwarcie powiedzieć, kiedy coś im się nie podoba.

Gość gość
25 teraz będzie. Czy to ma jakieś znaczenie?

W sumie tak bo brakuje Ci pewności siebie. Uroda tak naprawdę nie jest najważniejsza dla mężczyzn. azyjamon@gmail.com mogę subiektywnie ocenić Twoja urodę ale tak naprawdę ważne jest tylko byś była zadbana. Atrakcyjność to nie tylko wygląd lecz też charakter pewność siebie

Gość gość
Kim ty jesteś, żeby mnie oceniać jak wyglądam? Pokaż sam swoją twarz, skoro taki mądry jesteś. Uroda to rzecz względna, jednemu będę się podobać, innemu nie.

Gość gość
Bez znaczenia gdzie. Nie jesteś jakimś ekspertem, by mnie oceniać.

takim jak Twoi koledzy lajkujacy. Ty też oceniasz ludzi których widzisz to nic zdrożnego. przepraszam ze Cie uraziłem chciałem pomóc

Gość gość
Myślisz, że pomożesz dzięki temu, że mnie ocenisz? Nie sądzę. Zresztą mnie się wydaje, że to nie tyle o wygląd chodzi, co o moje zachowanie.

Gość gość
Jestem nieśmiała, straszliwa, zamknięta w sobie. Brak mi swobody w kontaktach z mężczyznami.

Gość gośćkooootttaaa
ja też jako kobieta z dobrymi intencjami chciałam zobaczyć zdjęcie jednego co się żalił i też na mnie fuknął :-)

Gość gośćkoootttaaaaa
no właśnie koleżanko nie masz swobody w rozmowie ,jak masz taką swobodę to nawet możesz dać po nosie słowami dobitniej a i tak dostaniesz uśmiech w odpowiedzi ,musisz więcej gadać z ludzmi