kania1234 0 Napisano Maj 17, 2015 witam, przez ostatnie 2 tyg. strasznie bola mnie jajniki . do okresu jeszcze daleko wiec raczej nie jest to zwiazane ze soba , natomiast od wczoraj mam serowata wydzieline , dzisiaj pojawila sie z grudkami podcza stosunku. dodam ze staram sie z Partnerem o dziecko . Czytalam duzo na forach ale zdania sa podzielone. do ginekologa tez sie zapisalam ale wolalabym zeby ktos mi przyblizyl co mi jest bo niecieprliwie sie strzanie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2015 Grzybica pochwy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2015 Grzybica - drożdżaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2015 Serowate upławy to najczęściej grzycica. Polecam do poczytania: http://www.lactovaginal.pl/Poradnik-intymny/Choroby-kobiece/Skuteczna-bron-na-bakterie-i-drozdzaki-powodujace-uplawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 20, 2015 Tak to raczej grzybica, jeśli staracie się o dzidziusia to powinnaś koniecznie ją wyleczyć, bo infekcje są niebezpieczne dla płodu. Zadbaj również o odbudowę mikroflory, stosując probiotyk np. dopochwowy lactovaginal, zawiera żywe szczepy probiotycznych bakterii dzięki czemu chroni przed infekcjami. Ja stosowałam go przez całą ciąże i nie mi się nie przyplątało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2015 Pamiętaj, że Twój mąż również powinien się wyleczyć, żeby potem powtórnie Cię nie zarazić. Po wyleczeniu zacznij zażywać provag, stosowałam go przez całą ciążę, nie dość że łagodził zaparcia to chronił przed infekcjami moczowo-płciowymi. W ciąży infekcje zdarzają się częściej więc warto się zabezpieczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panna migotkaaa Napisano Lipiec 20, 2015 nie koniecznie trzeba zawsze leczyć partnera-mój lekarz mówił że facet rzadko jest nosicielem grzybicy- u niego nie ma warunków żeby się rozwijała, ale profilaktycznie może też dostać leki,chyba że chce sobie zrobić badanie-wtedy wiadomo bez gdybania. Mnie przy początkach grzybicy pomogło clotrimazolum i invag .Krem zewnętrznie-10 dni, probiotyk dopochwowo przez tydzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Migea Napisano Lipiec 22, 2015 http://kobiecosc.info/infekcja-intymna-nie-tylko-grzybica/ coś w temacie Twoim objawów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2015 lekarz koniecznie!!! a tak w nagłych przypadkach stosuje iladian, łagodzi i wspomaga naturalną ochronę organizmu w walce z chorobotwórczymi bakteriami i drożdżakami . Bardzo przydatny produkt, nie raz pomógł mi w kryzysowej sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2015 Dobre są zioła i oczyszczanie organizmu z syfu.Czesto dochodzi przez tampony do stanów zapalnych dróg rodnych.A i u ginekologa można coś nabyć bo rękawiczki chronią tylko lekarza nie pacjenta bo po założeniu coś dotknie w gabinecie potem badając zakaz pochwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach