Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piszcie co chcecie ale komorowski wypadl lepiej w debacie

Polecane posty

Gość gość

Spodziewalam sie ze jak zwykle sie skompromituje a tu niespodzianka. Niezle pojechal po Dudzie i Pis powiem szczerze, ze nie wiem na kogo zaglosowac teraz. Przed debata bylam za Duda teraz mam watpliwosci.

ha ha ha no przeciez on czytał z kartki a nawet jak nei czytał to klepał wykute na pamieć bez zrozumienia. Nie odpowiadał na pytania tlyko atakował Dudę.

Gość gość
Przecie komor wyuczyl sie tych pytan na pamiec.

Gość gość
Powalił Dudę na łopatki swoimi wypowiedziami.

którymi? tymi bredniami o in vitro? tym tylko sam się skompromitował

Gość gość
Duda polegl sromotnie

Gość gość
Komorowski mówił od siebie a duda cos p******il i to się miało nijak do pytan

Gość gość
Glosuje na komora

Gość gość
Mówicie, że wykuł na pamięć, a przecież na pewno obydwoje się do tej debaty przygotowali, nie wierzę żeby poszli całkiem na spontan, ale Komorowski przygotował się lepiej to trzeba przyznać

Gość gość
debata ma coś zmienić , Komorowski przez 5 lat nic nie robił i teraz mamy uwierzyć ,że coś zrobi ?! Facet jest skończony

Gość gość
Strasznie sie denerwowal i niepotrzebnie JPII ruszyl.odbiegal od tematu i macil Komor byl wyluzowany ,pewny siebie

Gość gość
Jak mial sie wyuczyc skoro pytan nie znali? Komorowski uwazam odpowiadal z sensem Duda byl strasznie spiety i te jego machanie rekami sztuczne. Uwazam ze i jeden i drugi goowno zrobi dla kraju wiadomo kazdy chce sie dobrac do koryta. Ale obiektywnie mowiac do debaty bardziej byl przygotowany komor i znokautpwal absolutnie przeciwnika.

Duda był przygotowany ale nie recytował jak dzieci wiersz w podstawówce, tylko po prostu mówił. Bronek recytował przygotowane formułki jak robot.

Gość gość
Duda byl zestresowany i przez to czesto p******il od rzeczy ale i tak na niego zaglosuje. Mam dosc klepania biedy.

czym znokautował, tmy że ciagle mu przerywał gdy był czas Dudy? Tym że zamiast odpowiedzieć na pytanie, zmieniał temat i atakował Dudę?

Gość gość
No wyciagnal ciezki dzialo w postaci janka pawelka 2. :D i tak mu to nie pomoze.

Gość gość
Debata raczej nic nie zmieni, każdy ma swoje typy i uparcie będzie się ich trzymał, tylko teraz nie wiadomo jaki będzie wynik bo część osob które nie głosowały w pierwszej turze może teraz głosować. Może być tak, że nawet Komorowski przebije Dudę kiedy w drugiej turze więcej tych którzy nie tolerują PiSu pójdzie do głosowania bo się przestraszą, że jednak Duda wygra czego się nie spodziewali. Wszystko jest jeszcze mozliwe

Gość gość
Dudzie oczywiscie.

Gość gość
Glosuje na komora. Mam pieniadze rodzone prace urodę mieszkanie zdrowie i mam 28 lat i nie musze wyjezdzac do UK bo umiem zyc w Polsce

Gość gość
Duda łze i kręci az sie chce rzygać

Gość gość
tylko idiota zmieni zdanie po tej debacie

Gość gość
Prawda jest taka, że ktokolwiek wygra to i tak nic nie zmieni bo prezydent w Polsce nie wiele może, to nie Stany... Tyle, że jak wygra Duda to będzie oznaczało ,że na 95% niestety jesienią wygra i PiS

Gość gość
Zgadzam się, Komorowski zmiażdżył Dudę w tej debacie, i tak bym na niego zagłosowała ale spodziewałam się, ze słabiej wypadnie, Duda w ogóle nie odpowiadał na pytania tylko caly czas agresor, agresor, agresor...

Gość gość
duda mnie tym rozczarował ze dal sie w ta awanture zaangazowac. jest czlowiekiem wiekszej kultury i tego akurat dzis nie udowodnil, co nie zmienia faktu ze zaglosuje na niego. przestepca jakim jest komorowski nie ma prawa stac na czele tego kraju.

Gość gość
Po tej debacie mam wątpliwości czy Duda nadaje się na prezydenta. Ok może wygląda i lepiej od Komorowskiego, ale gorzej się wypowiada niestety. jednak Komorowski jest bardziej opanowany, spokojny, w tej debacie jednak wypowiadał się z sensem, a Duda tak chaotycznie, nie na temat

Gość gość
Do gość 22.03 niudacznicy klepia klepali i będą klepac biedę kto by prezydentem nie był, a tak na marginesie komorowski zmiotl dude

Gość gość
Komorowski może gadać , gadać , tylko od gadania nic się nie zmieni. Jakaś debata ma mnie przekonać ,że zrobi więcej ? Mógł to pokazać przez swoją kadencję. To już koniec nic mu nie pomoże.

Gość gość
22:09- "przestępca jakim jest Komorowski"? chyba mało znasz się na polityce, bo prezydent nie podejmuje praktycznie żadnych decycji np co do uchwalania ustaw, sejm się tym zajmuje, ja bym oceniła, że funkcje prezydenta sprawował poprawnie, bez szału, było kilka wtop, ale chyba nie pamiętasz wpadek Kwaśniewskiego kiedy zataczał się pijany na przemówieniu ( to dopiero wstyd) czy Kaczyńskiego, który miał tych wtop mnóstwo np jak powiedział ,że " nikt nie wmówi nam, że białe jest białe, a czarne jest czarne" i wiele innych...Z Dudą też może byc różnie, jeszcze go nikt nie zna to ludzie na niego głosują, ale jakby wygrał to mógłby mieć swoje wtopy też