Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nacjonalista1995

Naprawdę się uśmiałem podczas tej debaty

Polecane posty

dla mnie to było dobre przedstawienie z obydwu stron.Na jednego będą głosowali zwolennicy in vitro oraz obrońcy tolerancji,na drugiego natomiast górnicy i rolnicy! Fantastycznie :D.I jeszcze to mówienie o tym,że pomaganie Ukrainie(a raczej rządowi ukraińskiemu?? czczącemu OUN i UPA) leży w naszym interesie narodowym. Niestety naród jak zwykle nie widzi,że kandydaci głównych partii zgadzają się w kwestiach dotyczących spraw zagranicznych(vide haniebne przyznanie republiki kosowskiej,Kosovo je Srbija!) czy też wtrącanie się w nie nasz konflikt na wschodzie. Zapewne większość z was nawet nie słyszała,że żydom za holokaust będzie wypłacała Polska,nie niemcy. Nie wiem jak Wy,ale ja mam dosyć włażenia tam gdzie słońce nie dochodzi ,,braci'' zza oceanu czy tym drugim,o których nie wolno mówić,ponieważ nie dość,że przez to niszczymy sobie relację z sąsiadami,to jeszcze gdy przyjdzie co do czego,to i tak w***bią nas ,,bracia z zachodu'' ,tak samo jak na konferencji jałtańskiej! Dlatego dla mnie żaden kandydat,ani żadna partia,która będzie kontynuowała taką politykę zagraniczną,nie jest dla mnie godna zaufania i żadnemu z polityków tychże partii nie podałbym ręki.

Gość gość
masz rację a kto ma rację ten stawia pół litra i kolację :-P ale trzeba iść i zagłosować

Gość gość
Polki są puszczalskie i one nas wykończą a nie nikt inny Każdy arab albo murzyn moze mieć polke jak tylko pstryknie palcem

Nie każdą ,ale niestety znaczną część.Zdarzają się wyjątki,svaka cast izuzecima(gratulacje dla wyjątków),jakby to powiedział mój serdeczny kolega.Ja akurat sam nie darzę nikogo niechęcią z powodu samego pochodzenia.Akurat ostatnio zdarzyło mi się rozmawiać z chrześcijaninem,który przyjechał z Libanu,i po kilku chwilach rozmowy powiedział mi,że jestem dużo bardziej ogarnięty od 90% naszego Narodu(you're smarter that 90% of polish people).Ten gościu jest przeciwko szaleńcom z państwa islamskiego(przez które znaczna część chrześcijan,ateistów z tamtego regionu doznaje cierpień).Jednak główne zagrożenie zauważył(tak samo jak ja) w ,,przewspaniałym'' politycznym syjonizmie,który w Polsce jak i reszcie świata ma ogromne wpływy.

kiedyś na ci/pę mówiło się po prostu ci/pa. dziś na tym forum znane jest nowe określenie: nacjonalista1995 :classic_cool: