Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrodzona ona

Zakochana w koleżance z pracy... cz. 3

Polecane posty

Gość JakaśNadziejaJednakJest
Alex79d dziś No tak, to by było proste ...tak po prostu napiszę"tęsknię" albo "myślę o Tobie.."- etc. ...to frazesy :( i w momencie, gdy nie mogę dostać odpowiedzi na najprostsze wiadomości, nie sądzę by to był dobry pomysł. Owszem, już kiedyś miałam tak napisać, ale znowu się zastanawiam - po co ? Ja tak czuję i myślę, że ona to wyczuwa, tak jak z resztą ja. Zamiast "tęsknię" piszę jej czasem cokolwiek, ale rzadko. Wolę tak, bo jest to niezobowiązujące, a jednak takie "tęsknię" zobowiązuje drugą stronę. Głupie to wszystko - to zastanawianie się ... każdą z nas coś to kosztuje, chyba się nie mylę, prawda, bo mnie kosztuje. A przecież można by się spotkać, przytulic, powyjaśniać i byłby git :) To co teraz się dzieje to jakiś cyrk, mówię wam - nie będę pisać w szczegółach, ale to cyrk, codziennie i nie wiem o co w nim chodzi :( x Alex, to prawda - miłość życia i taka wielka doo*pa ...przynajmniej u mnie. Ty masz szczęście na wyciągnięcie ręki ... - odważ się :)

Miłego dnia wszystkim zakochanym :) Życzę wytrwałości i optymizmu :)

Gość gość
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka dla bajkopisarzy...

"Wielkim człowiekiem jest ten, kto nie zatracił serca dziecka, tego pierwotnego, dobrego serca, z którym rodzi się każda osoba. " (Mencujsz) x Nadzieja, Wiara, Miłość .. słuchanie głosu swego serca oraz intuicji ...

Gość gość
Chcialabym, żeby udało się Tobie Nadziejko :)

Gość gość
Aaaaleeex?

JakaśNadziejaJednakJest wczoraj Zmieniam pracę. Trzymajcie kciuki, żeby mi poszła rozmowa i bym nie wpadł z deszczu pod rynnę. 🌼

Gość Alex79d
Cześć dziewczyny, pokłóciłam sie dzis z niunia a potem pogodziłam i znow pokłóciłam, eh te emocje, ja juz nie wyrabiam z ta kobita do grobu mnie wpędzi, było tak rano przyszła do roboty nieumalowana do konca, tak tylko troche i mowi do mnie masz pędzelek do powiek? Ja mowie masz tu cała kosmetyczkę i grzeb se co chcesz, zobaczyła moj fluid i mowi o a skad go masz ja wszędzie szukam i nie ma, przestali robic, ja mowie nie powiem ci, ona powiedz ja, se mysle przeciez nie powiem z bazaru, ja mowie, nie powiem, ona na to jak nie to nie, a potem mowie zobacz ten nowość, mam taki w panice ze wyciska sie jak w sprayu, nałożyłam jej na łapkę a niunia lizać to chciała, ja mowie, bóg cie opuścił? To nie do jedzenia, w koncu pzszcze umalowała, ja mowie no tak lepiej, to sie obraziła ze uważam ze wyglada lepiej z makijażem niz bez. Zeby było lepiej nagle podchodzi Laura i mowi Alex dobry mam do ciebie telefon? I mowi moj prywatny, ja se mysle cholera skad ona go ma? Mowie Laura skad masz moj prywatny? Ona no przeciez kiedys mi dałaś, na to niunia, wyraznie zła, wlasnie ona ma twój prywatny a ja nie mam, mowie no przeciez ci dam i mowie no masz spisz se ona nie chce, ja na to ok, a swój prywatny mi dasz? ona na to, nie dam, bo chce zachować resztki kontroli nad swoim życiem , o co jej chodzi, po chwili jeszcze bardziej zła mowi, nawet służbowego mi nie dałaś, ja mowi masz do cholery ten służbowy, wpisuje i podpisała alex, ja jej na to tylko tyle nie wpiszesz chociaz Ola? Ona w służbowym telefonie musze cie służbowo oznaczyć, no to puszczam jej strzałkę ona patrzy w moj ekran, a ty jak masz mnie wpisana tez tylko denise , a nie np porcupine albo darling, ja mowie wiesz co bujaj sie, on ok, po chwili gadam z kolezanka, a niunia o wiedze ze masz juz nowa koleżankę, ja mowie kobieto wyluzuj nie mam prawa z nikim gadać? Zazdrosna jestes czy co? Ona tak jestem, no i była cisza, wstałam w****iona poszłam zapalić, wraca, napisałam jej maila jak głupia, to ze jestem miła dla innych, ze ktos ma moj numer, ze komus dam soku albo cukierka innemu niz ty nie oznacza ze nie jestes dla mnie najważniejsza, ucieszyła sie jak dziecko, mowie, no widzisz gluptasie, o co byc zazdrosna, i juz sie cieszyła jak dzieciak, spojrzałam na nia mowie, denise, ja nie umiem sie na ciebie gniewać, no po prostu nie umiem.....

Gość Alex79d
Potem jeszcze powiedziałam,zeby nie było jej tak za różowo i zeby jej wetknąć szpilę, ale wiesz, ten moj stan, wiesz tego uwielbienia ciebie, boje sie ze to moze nie trwać wiecznie, ona sie przeraziła, ale szybko ogarnęła twarz i mowi cwanie wiem dlatego ciesze sie tym co mi teraz dajesz i czerpie garściami to co jest teraz, dziwna odpowiedz. Typowy pies ogrodnika

Gość Alex79d
Innaccess misiu ja juz nie wiem o co jej chodzi, jak Boga kocham o co? Juz sie pogubiłam....

Coś ją w Tobie pociąga, może powodują to braki emocjonalne w obecnym związku, ale jej praktyczna strona ją wstrzymuje.

Gość Alex79d
Tak samo mysle ona by cos chciała ze mna zakręcić ale wiele rzeczy ja powstrzymuje, zagłusza serce rozumem i to na maksa zagłusza. Niestety ten rozum sie nazywa nudny partner, ale kasiasty i facet, ja ma 100 zalet ktorych on nie ma, ale on ma dwe najważniejsze fiuta i kase ...... No i z facetem wszędzie pojdzie bez obciachu a ze mna zawsze beda sie ludzie gapić ze dwie lesby idą taka prawda...... Zejdź alex na ziemie....... Smutne to ale prawdziwe, tylko ze ja całe zycie na nia czekałam, wiem to na pewno, o ironio losu....... Jak spoewala allanis moreissette chyba tak podobnie sie pisze isnt it ironia, parafrazując czyta z piosenki i męt the man of my Dreams and then i met his beautiful wife....

Gość gość Kropka
Witaj Alex kurde tesknilo mi się za Tobą :-)

Gość taki jeden             gość
o/ż/e/s/z/k/u/r/w/a/j/a/p/i/e/r/d/o/l/ę/ jak można ściąć się z drugim człowiekiem o cień do powiek albo numer w telefonie?!?!?! :-o mądrze mówią, że prawdziwa dama potrafi z niczego zrobić 3 rzeczy: kapelusz, sałatkę oraz awanturę :-D Alex, jesteś prawdziwą damą ;-) Co do meritumu to się nie wypowiem bo nie jestem lesbijką tylko facetem i kobiety zawsze mnie j/e/b/a/ł/y na potęgę więc jestem nieobiektywny ;-)

Gość gość
U

Gość rebecca12666
Taki jeden... Dobry tekst z ta dama :)

Gość Alex79d
Gosciu rozbawiłeś mnie, jak ja jestem dama to ona jest VIP diva, ona sie wścieka jak ja z jakas kolezanka za długo gadam, uśmiechnę sie albo cos komus dam. A na Laure młodziutka les to ma wysypkę hehehe, niech ona sie tylko do mnie zbliży..... O matko boska niunia dostaje apopleksji

Gość gość
U

Gość gość
Nosi mnie od rana

Gość gość
Up

Gość gość
gość dziś dlaczego?

Gość gość
Ooo...wrocila Ola. Siemka : )

Gość gość
A sama nie wiem dlaczego. Zrobilabym cos, tylko sama nie wiem co...

gość dziś Bądź miła - po prostu ...staraj się być obok, uśmiechaj się, towarzysz jej, spoglądaj, dotykaj, pomagaj...etc. jeżeli to uczucie prawdziwe, to te czynności nie sprawią problemu, a będą raczej źródłem przyjemności dla Ciebie. Staraj się dowiedzieć, czy tamta osoba czuje tak samo, ale nie starsz jej swoją afektacją ...

Gość gość
U

Gość gość
JakaśNadziejaJednakJest dziś Hehe, pisalam zupelnie nie w tym sensie. Ale za cenne wskazowki dziekuje, bo madrego zawsze warto posluchac.

Gość gość
nadzieja juz swiruje, tylko jedno ma w glowie :P