Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozi en

odbilo mi! co chwile podoba mi sie jakis facet masakra

Polecane posty

Gość rozi en

cos mi ostatnio odbilo i podobaja mi sie faceci ktorzy nie powinni mi sie podobac. najgorsze jest to, ze sa to raczej fantazje sexualne, a nie mysli o trwalym zwiazku. nie wazne czy 15 lat starszy, czy zonaty. chciala bym isc po rozum do glowy ale jakos sie nie da.

Gość gość
Też tak mam czasem ale to pewnie takie dni w miesiącu :D:D

Gość rozi en
tak, to sie nasila w pewne dni cyklu:) ale ogolnie trwa to od jakis 2 miesiecy;). nie dziewica. nie chce fotek, nie podnieca mnie widok meskich organow tylko caloksztalt, np ostatnio fantazjuje o pewnym niezbyt przystojnym ale bardzo wysportowanym facecie po 40 na przemian z innym kilka lat mlodszym mega przystojnym masazysta. . no masakra jakas.

hahahahahaha ja nie jestem orkiestra zbym ci ograna wysylal... :D :D:D:D :P boshe same zboki :P

Gość rozi en
organ jak organ ale pewnie wyslal bys flet:)

Gość rozi en
juz dawno po studiach. na prostytutke sie nie nadaje bo zeby wogole do czegokolwiek doszlo miedzy mna a kims musi ten ktos mi sie podobac, a w prostytucji raczej takie rzeczy nie moga miec znaczenia.

nie no instrumenty dete pojawiaja sie zwykle dopiero pod koniec koncertu... :D

Gość rozi en
nie no jak, dete pojawiaja sie juz na poczatku :D. wracajac do tematu- wyobrazam sobie jak gdzies sie spotykamy przypadkiem lub jak widzimy sie tam co zazwyczaj i od razu przechodzimy do rzeczy... ale jest wtedy zaje...ie. normalnie nie widziala bym w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, ze nie powinnam sie nimi intersowac bo nie w mojej naturze jest sypiac wlasnie np z zonatym.

no co ty to nie chcialabys sprobowac czasem tak z facetem isc przez miasto i w pewnym momecie w jakies podworkowej bramie lubudu... ? :P

Gość rozi en
moglo by byc ale nie z klientem tylko z kims kto mi sie podoba i kogo znam. przy pierwszym spotkaniu raczej nikt mi nie wpada w oko, zeby ktos mnie krecil musze go choc troche znac. wiec przypadkowy gosc wogole nie wchodzi w gre.

widzisz, czyli wystarczy zeby taki klient przyszedl (nie wiem w garniaczku czy w trampkach?) i tak spojrzal ci gleboko w oczy, potem zaprosil na jakies ciastko i kiedy juz go poznasz.... :P:) hehe :) dobrze ze teraz wiekszosc bram w wawie jest zamykana bo coraz wiecej osob ma na cos takiego o chote... :D:P