Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Groźnie wyglądający współlokator.

Polecane posty

Gość gość

Szukam pokoju gdzie mogłabym mieszkać no i znalazłam ciekawą ofertę. Dzisiaj byłam obejrzeć mieszkanko. Wiedziałam od początku, że miałabym je dzielić z facetem ale jak go zobaczyłam to się trochę wystraszyłam. Starszy ode mnie, wysoki, bardzo dobrze zbudowany, bardzo krótko ścięty, ubrany na sportowo. Wyglądał jak taki koleś z siłowni. Nie wiem czy się zdecyduje.

Gość gość
to nawet dobrze ze tak wyglada jak zostanie twoim alfonsem to bedziesz sie czula znacznie bezpieczniej

Gość gość
:o Liczyłam na normalne odpowiedzi..

Gość gość
ja tam bym z takim chciala mieszkac

Gość gość
Nie bałabyś się? Tutaj nawet nie chodzi o to, że był jakiś nie miły.. Tylko tak groźnie wygląda.

Gość gość
Nie wąchaj sie . Idz tam mieszkać. Z reguły tacy co groźnie wyglądają nie są groźni. Na pewno się polubicie... Moze cos wiecej.

Gość gość
Trochę się obawiam.

Gość gość
to,ze sie ubiera na sportowo i krotko sciety,to nic,to tylko pozory,moze byc calkiem porządny. Gorzej jeśli źle mu z oczu patrzy. No i ja bym sie ogolnie obawiala mieszkania sam na sam z obcym facetem...wolalabym poszukac jakiejs rodziny co chce wynająć albo dziewczyny...albo kilku osob,gdzie tez są jakies dziewczyny..ale sam jeden facet i ja? w życiu. tak samo jak nie dalabym sie podwieźć obcemu facetowi wole być ostrożna

Gość gość
Nie chodzi o to, że źle mu z oczu patrzy. Był bardzo miły, nie mogę o nim nic złego powiedzieć. Tylko wyglądał tak groźnie..

Gość gość
Samym tytułem wątku nakręciłaś mi fantazję na dzisiejszy wieczór, dzięki! :D