Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak zaręczyn i histeria koleżanki

Polecane posty

Gość gość

Są parą od dwóch lat i przeżywa strasznie że facet jeszcze się nie oświadczył ! tłumaczyłam że może jeszcze np myśli albo potrzebuje czasu,żę dwa lata to wcale nie tak długo ale ona swoje.Ale ona się piekli strasznie ,nie wiem ja ze swoim facetem jestem niespełna rok i jakoś do głowy mi nie przyszłą myśl o zaręczynach bo wcale tego nie chce póki co a ta robi szopkę.Nie wiem jak jej wyjaśnić żeby wzięła na wstrzymanie .

Gość gość
porozmawiaj z nią, że lepiej żeby czekała niż później ma się rozwodzić

Gość gość
Zalezy ile maja lat, czy pracują, czy razem mieszkają. zaręczyny takie ot sobie po nic są bez sensu, raczej ludzie dojrzali zaręczają się żeby wziac ślub wiec czy maja mieszkanie, kasę na ślub, facet kasę na pierścionek? Zaręczyny to poważna decyzja ze strony mężczyzny i nie należy nigdy go popędzać.

Gość gość
Tłumaczyłam ale ona swoje ,powiedziałam również że bardzo często faceci oświadczają się po 3 albo 4 latach i niech czeka ;/

Gość gość
A co się przejmujesz koleżanką, to jej życie skoro nie rozumie co do niej mówisz do niech pogada ze swoim facetem i sie dowie czemu on sie nie chce oświadczyć. Możliwe że taką rozmową go wystraszy i on ucieknie ale i bardzo dobrze dla niej bo skoro tak jej sie pali do ślubu to by tylko udowodniło że dla niego to jeszcze baaaaaaardzo daleka przyszłość, niech w takim razie szuka bardziej zdecydowanego

Gość gość
Moim zdaniem laska przesadza !