Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyninka

Zakrada się do mnie brat.

Polecane posty

Gość Martyninka

Od pewnego czasu bart zakrada się niekiedy do mojego pokoju. Oczywiście w celach erotycznych. Nie twierdzę, że nie ma w tym mojej winy. Jestem dwa lata starsza i to właśnie ja była inicjatorką pierwszej takiej... - nawet nie wiem jak to nazwać - schadzki? Byłam po prostu ciekawa jak wygląda męski członek i poprosiłam tylko, by mi pokazał. To wszystko. Oczywiście w zamian ofiarowałam się też pokazać mu swoje dziewczęce kształty. Wtedy jeszcze nie przypuszczałam, że sytuacja aż tak się rozwinie, aż tak zacznie wymykać się spod kontroli. Przy pierwszym razie wszystko skończyło się rzeczywiście na oglądaniu i ewentualnie podotykaniu. Ekscytował mnie widok wzwodu u brata. Nigdy wcześniej nie widziałam takich rzeczy na żywo. Jednak już nazajutrz sytuacja miała się powtórzyć. I tym razem dotykanie było już bardziej śmiałe. Aż ostatnio doszło do niemal regularnych stosunków seksualnych, choć ja wzbraniam się przed wkładaniem członka. Boję się ciąży. No i nie chcę tracić dziewictwa. A już na pewno nie z bratem. To już wolę seks oralny. Próbowałam parokrotnie przerwać te nasze nocne schadzki ale brat teraz nawet nie chce o tym słyszeć. Co robić??? Przecież nie mogę o wszystkim powiedzieć rodzicom. Brat jest głuchy na moje argumenty i sprzeciw. Po prostu przychodzi i dobiera się do mnie. I nawet gdy się opieram, to dosłownie wymusza to na mnie a ja w końcu ulegam, by ewentualne hałasy nie dobiegły do sąsiedniego pokoju gdzie śpią rodzice. Nie chcę żeby to się wydało. Zdaję sobie sprawę, że ja jestem też winna i wolałabym tak załagodzić sytuację, by nikt się nigdy nie dowiedział.

Gość gość
jak nie chcesz w c**e to nadstaw mu anala ! 🖐️

Gość Imika
Powinnaś powiedzieć matce sama nie rozwiążesz tej sytuacji brat jak zasmakował to teraz sam z własnej woli nie odpuści. Przyznanie się to i tak lepsze wyjście niż kontynuowanie tej patologii bo to co robicie to patologia właśnie przecież jesteście rodzeństwem. A jak zajdziesz w ciążę??????

Gość gość
Ile macie lat?

chora sytuacja, czekac tylko co bedzie robil brat jak kiedys urodzi mu sie corka...

Gość Martyninka
Nie będzie żadnej ciąży, bo ja nie pozwalam sobie wsadzać. Ale za to on wymusza bym brała do buzi. No, trudno, wolę to niż ciąża...

Gość Martyninka
@ gość Ile macie lat? x Ja mam 16, brat 14.

Musisz to przerwać! Nie możesz mu na to pozwalać nawet jak barddo naciaka. Póki będzie Cię do tego nakłaniał a Ty będziesz to robiła to to będzie trwało. Zagroź ze powiesz rodzicom i będzie skończony. Jeżeli będziecie to kontynuować to ciężko będzie Wam znaleźć normalnego partnera w przyszłości

Gość Martyninka
Ja mam mu grozić, że powiem rodzicom? Póki co, to on mnie szantażuje, że jak mu nie obciągnę (tak się wyraża) to o wszystkim powie. Zgadnij komu uwierzą rodzice? Zaraz bym usłyszała, że jestem od niego 2 lata starsza więc to wszystko moja wina. Poniekąd moja właśnie, bo to ja pierwsza nakłaniałam go do obnażania się. A teraz nie wiem już co robić. Jak to przerwać? Jak jednoznacznie skutecznie przerwać?

Gość gość
14 lat to już tryska chociaż trochę bo pindolek pewnie jeszcze mu nie urósł ! :)

Gość Martyninka
Oczywiście, że tryska! On wymusza na mnie kończenie właśnie w ustach. Tryska i to jak! No, ale wolę już to niż gdyby miał tryskać w c***e.

Gość gość
to ty w zamian daj mu c**e do lizania ! :)

Gość gość
Idiotko przyznaj ze tobie sie to podoba nadal i jeszcze pewnie lykasz sperme co? Co za p******a idiotka!!!!

Gość Martyninka
@ gość to ty w zamian daj mu c**e do lizania x Pisałam już, że przez pewien czas dochodziło do regularnych niemal stosunków seksualnych lecz, że nigdy nie pozwalałam na tzw. penetrację pochwy. To skoro nie było wkładania członka do pochwy, to Twoim zdaniem co było?

Gość Xdd

Rucha nadal?