Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co facetowi duży penis

Polecane posty

Gość gość

skoro lesbijki swietnie sobie radza bez penisa i/lub duzych dildo. W sexshopach najlepiej sprzedaja sie dilda (wibratory) o dlugosci do 17 cm i szerokosci ok 3,5 cm. Ja mam sredniej wielkosc***enisa i kazda laska z ktora uprawialem sex byla bardzo zadowolona wiec te wszystkie tematy i komentarze o wielkich pałach to chyba jakas sciema jest, glupie prowokacje i proba dowartosciowania sie. To moje zdanie.

Gość Kútas wielgas 22 i pół
Pocieszanie się typowego przegrańca z mikrokindybałkiem :P

Gość gość
Znowu ty ? w*********j frajerze.

Gość gość
Właśnie ! Ja mam niby większy i żadnego pożytku :( Moja nie ma orgazmu pochwowego, mogę nim władać do woli, a w dodatku nie do końca bo wiecznie ją coś boli.

Gość gość
ta jasne byly bardzo zadowolone , a co mialy powiedziec naiwniacy napisz jeszcze ze miala pare orgazmow po kolei

Gość gość
ja nigdy nie miałam orgazmu pochwowego, ale duży penis to jest to :) uwielbiam uczucie totalnego wyj****ia, a z małym penisem tak nie da rady. Kiedyś byłam z chłopakiem, który miał małego i owszem czułam go, miałam orgazm, ale to nie było to samo. Darujcie sobie komentarze, że jak kobieta woli większe to ma wiadro, ja jestem szczupła, nie rodziłam i ćwiczę mięśnie dna miednicy. Po prostu lubię dużo czuć w seksie, czasami na granicy bólu, a dziewczyny które lubią małe ptaszki to raczej za seksem nie przepadają, tak mi się wydaję. Druga sprawa, że sam widok wielkiej pały jest mega podniecający i jak się czuje taki wzwód przez spodnie albo jak się facet przytula to od razu się ma ochotę :)

Gość gość
gosc 18,17 ma racje duzy penis to jest to

Gość gość
"ta jasne byly bardzo zadowolone , a co mialy powiedziec naiwniacy napisz jeszcze ze miala pare orgazmow po kolei " x Lesbijki potrafia siebie nawzajem doprowadzac do wielokrotnych orgazmow i jakos duzy penis nie jest im do tego potrzebny ani tym bardziej duze wibratory itp.