Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zaszokowana że Polakom podobało się

Polecane posty

Gość gość

zachowanie Komorowskiego na debacie ;/ Przecież ten facet nie ma za grosz kultury, kindersztuby, klasy. Taki wyciągnięty prosto z lasu myśliwy. Atakował cały czas Dudę, nie pozwolił mu się wypowiedzieć, był butny i arogancki - chamstwo i krzykactwo pomyliło mu się z ta słynną energią. Prezydent kandydujący na II kadencję w normalnym kraju prowadzi kampanię pozytywną, nie krytykuje swoich kontraknadydatów, ale ludowi się to podoba, Duda zachował się z klasą, nie wyciagał oczywistych rzeczy na Komor***** chyba szkoda, bo jak widać ludowi to się podoba. Jak Komorus wygra to zepchnie nas na margines, będzie jeszcze gorzej, sitwa PO opanuje cały kraj... czas się pakowac chyba. Zostaniecie sami i udusicie sie własnymi wymiocinami.

Gość gość
Słoma z butów zawsze wyjdzie. I wczoraj właśnie wyszła.

Gość gość
Po prostu jest twardy i ma jaja. Odpowiadał tylko na pyskowki na poziomie Dudy.

a mi wlasnie brakowalo po strpnie dudy takiego p*****lniecia. zeby naskoczyl na niego, ze wsi ze podatki, emerytury... za spokojny byl...

Gość gość
Chamskie najeżdżanie na PiS... a to goowniane PO rządzi od 8 lat PiS rządził niecałe 2,5 roku !!! Ale propaganda POwska w TV jak widać ma się dobrze, że w ogóle ktoś na niego głosuje !!!

Gość gość
a PiS tylko jątrzy i jak ktoś niewygodny to "SPIEPRZAJ DZIADU" TYLKO PRZED WYBORAMI GŁADKIE SŁÓWKA I OBIETNICE,potem wypinamy się na wyborców i wyzywamy od dziadów ,"małp w czerwonym"i klatki proponujemy

Gość gość
Duda nie dał się sprowokować - ma swoją kulturę i KLASĘ :)

Gość gość
Gdzie Duda pyskował? był niesamowicie spokojny, opanowany, odpierał ataki, mówił, że Komorowski głosi nieprawdę, nie atakował go. Komuś sie cos chyba pomyliło, debata to nie przepychanka,a Komorowskiemu się grunt pali to zaczyna być nerwowy. Słynne karki oczywiście musiały się pojawić, nawet nie próbowal się z nimi kryć..

Gość gość
wystarczy przeczytac co napisała KE o zniesieniu procedury nadmiernego deficytu dla Polski. wyraźnie stwierdzono, że ten deficyt (dziura budżetowa) została spowodowana przez zmniejszenie opodatkowania (w róznej formie) przez PiS. do teraz łataliśmy to co PiS nawyrabiał dla osiągnięcia poklasku pod publiczke nie licząc sie z budżetem i państwem oraz obywatelami

Gość gość
Debata to ma być DEBATA a nie jakieś pitu pitu. Ma być ostro, cios za ciosem i cięte riposty, tak aby przeciwnika powalić na łopatki. Wy to byście chcieli aby kandydac***ili sobie z dziobkow? Jakie te spoleczenstwo jest nudne jak flaki z olejem...

Gość gość
PiS tylko jątrzy ? Nie widziałeś jak Komorowski wczoraj pokazał swój żenujący poziom poniżej krytyki jątrzenia i POwskiego kłamstwa w żywe oczy ? Widać... te 5 lat treningu robi swoje :D

Gość gość
Bo jak mu wyłożył kawę na ławę, to "chamski i arogancki myśliwy z lasu". Jakby nie mówił nic to byście pisali "mruk, co zdania nie potrafi sklecić". A prawda jest taka, że wasz Dudziuś poległ wczoraj z kretesem, widać przy konfrontacji z prawdą słabo mu idzie. Ale nie ma się co martwić - urząd prezydenta z rządem pisu będzie właśnie taką wyrwaną z orbity ułudą i iluzją - powinien sobie poradzić :D pisiorki kochane :classic_cool: Ojjjj będzie płacz i lament za tydzień, oj będzie :D Już sobie przygotowaliście jakąś dobrą tezę na to, czemu przegraliscie wybory? :classic_cool: Czy idziecie w ten sam schemat co zawsze, czyli, że sfałszowane etc? :classic_cool:

Gość gość
Acha czyli od ośmiu lat rządzi Komorowski i PO ale deficyt to wina PiS ? :-):-):-) który nie rządzi :-):-):-)

Gość gość
wymień POwskie kłamstwa w żywe oczy na debacie wczoraj

Gość gość
Dokładnie, PO przez 8 lat latało dziurę po rządach Pisu

Gość gość
wystarczy że PiS rządził i narobił takiego goowna że do dzisiaj trzeba to prostowac. to opinia Komisji Europejskiej

Gość gość
Póki co płacze i lamentuje elektorat POwski, że Duda wygrał I turę :D

Gość gość
gość dziś PiS tylko jątrzy ? Nie widziałeś jak Komorowski wczoraj pokazał swój żenujący poziom poniżej krytyki jątrzenia i POwskiego kłamstwa w żywe oczy ? Widać... te 5 lat treningu robi swoje > wymień POwskie kłamstwa w żywe oczy na debacie wczoraj

Gość gość
Nie popieram zadnego z nich, ale Duda wyraznie byl nieprzygotowany, mial minę jakby zaraz chciał zrobić kupę w majtki i popłakać się niczym dzieciak w piaskownicy haha :D Komorowski jaki jest każdy wie, ale miał jaja.

Gość gość
Jak widać - to nie PO się pruje na wszelkich internetowych forach od samego rana :) Co tam, gruncik pod nogami odpalił? :) :classic_cool: 🖐️)))

Gość gość
gość dziś wymień POwskie kłamstwa w żywe oczy na debacie wczoraj x x x shatyn ujawnij się a nie pisz zza krzaka tchórzu :D

Gość gość
Nie jestem PiSowcem i większosc wyborców Dudy w II turze nie jest, to ludzie, którzy maja serdecznie dosyć PO, ich chamstwa i obłudy, głupawych uśmieszków, śmiania się prosto w oczy z Polaków, mówienia jak to jest dobrze, ale tylko IM. Nie mogę patrzeć na te obleśne mordy Niesioła czy Muchy, która zawsze jakieś podśmiechójki urządza jak przychodzi do studia, większość PeOwców to ukraińcy i robią za Prezów Ukrainy a nie POlski, to niech tam wy*ierdalają. Mam jeszcze nadzieję, ze wygra Duda i nie znikniemy całkiem, nie powiem, że będę sie modliła, bo zaraz zostanę wyzwana od pisowskich katoli a to wasz chyba idol Kwaśniewski ateista przesiaduje ostatnio w kosciele i mówi "nie daj boże". Chamstwo i obłuda partii rządzącej sięga zenitu i jest wspierana przez Niemców bo jesteśmy dla nich łosie tak smao jak dla innych apństw bo każdy tylko z nas ciągnie, Grecy ciągną kasę z UE i się z nas śmieją, PO bierze tylko dla siebie a dla ludzi nic. Rzygam jak ich widzę, jak wygrają to będzie koniec, trzeba będzie wyjeżdżac daleko stad... boje sie pomysleć co zrobia w następne 5 lat.

Gość gość
to mój post a nie żadnego Shatyna. wymień kłamstwa

Gość gość
Nie jestes pisowcem ale glosujesz na pis. Wstyd się przyznać co? Wyborcy pisu się wstydza swojej partii hehe

Gość gość
Bo właśnie Duda ma zwolennikow takich jaki on sam jest - nudnych jak flaki z olejem, jak ktos wyzej napisal. On jest bezplciowy :D

Gość gość
Jak dla mnie to właśnie Duda ciągle atakował, w ogóle nie odpowiadał na pytania tylko próbował jechac po Komorowskim a wyglądał jakby zaraz miał wybuchnąć... Komorowski owszem, tez po nim troche jechał ale nie tak ostro, w sumie wytykał bledy i niekompetencję przy czym byl mega opanowany. Dla mnie debata średnia ale zdecydowanie wygrał Komorowski (przynajmniej gadal na temat)

Gość gość
Nie, głosowali oni na Kukiza, Korwina, Kowlaskiego i innych, którzy odpadli w II turze. To moje pierwsze wybory kretynie (razem z samorządowymi) jak mogę więc być wyborcą PiSu? Głosowałam an Kukzia. Moja 80letnia babcia zagorzała przeciwniczka PISu od lat powiedziała, że zagłosuje na Dudę tylko żeby Komorowski nie wygrał. Twoje teorie spiskowe nie działają.

Gość gość
Duda powoływał sie na JP2. To jeszcze gorzej.