alexrex 0 Napisano Maj 18, 2015 Tak jak w pytaniu. Czy warto kupić kurtkę ze skóry naturalnej? Co o tym sądzicie? Czy kurtki skórzane nie są już przeżytkiem i wychodzą z mody czy wręcz przeciwnie. Kiedyś to było moje marzenie, żeby mieć kurteczkę z prawdziwej skóry ale teraz zaczęłam się zastanawiać... Proszę o radę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexrex 0 Napisano Maj 25, 2015 I dalej nie wiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axs24 0 Napisano Maj 25, 2015 Jak najbardziej! Taka kurta z prawdziwej skóry starczy ci na lata i zawsze jest modna. Ja jestem studentką i mam swoją ramoneske od 2 klasy gimnazjum. Do tej pory ani razu mnie nie zawiodła, nic się z nią nie dzieje i świetnie pachnie :3 Jedynie jestem zdziwiona i zarazem zadowolona z siebie że jeszcze się w nią mieszcze :) ja jestem zdecydowanie za! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza104 0 Napisano Luty 1, 2017 Ja nie chciałabym takiej kurtki. Tym bardziej, że eko skóra również może być bardzo wytrzymała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach