Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kompromitacja Polski i Urzędu Prezydenta przez Bronka Komorowskiego!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem za żadną partią polityczną. Nie opowiadam się ani za PISem ani za Platformą, po prostu podchodzę do tego z dużym dystansem bo ani Duda ani Komorowski nie pomogą mi w codziennym życiu. Nie mniej jednak to co wyprawia Komorowski czyli jednak jak by nie było dalej (mam nadzieję że jeszcze tylko parę dni) urzędująca głowa naszego państwa podczas kampanii wyborczej to jest już przegięcie na maksa! Wstyd mi za takiego buraka, bez kultury i jakiejkolwiek ogłady!!! Ludzie to świadczy o nas, o Polakach bo to nie my sami reprezentujemy się w świecie tylko opinię o nas wyrabia nam to "coś" czego nie potrafię w tej chwili nawet ubrać w słowa. Jego kampania to tylko syf i strasznie przeciwnikiem. Zero wyciągniętych wniosków z pięciu lat swojej prezydentury i ośmiu lat rządu swoich popleczników! Wczorajsza debata pokazała że najważniejsze jest "po trupach do celu" Mam dosyć tego analfabety!!!! MÓJ GŁOS ODDAM CZŁOWIEKOWI ZA KTÓREGO NIE TRZEBA SIĘ BĘDZIE WSTYDZIĆ. GŁOSUJMY NA DUDĘ!!!!!

Gość gość
Jest różnica między butą, bufonem a pewnością siebie tak samo jak między prostakiem i prostym człowiekiem. Komorowskiemu wyraźnie puściły emocje... i nadal pokazuje POwskie szykany na PiS i kłamstwa na silnego przeciwnika jakim jest Duda. Duda nie dał się sprowokować. Pełna kultura i klasa. Głosuję na Dudę.

Gość gość
Duda prezydentem