Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy któraś oddala jajeczka za kase?

Polecane posty

Gość gość

Chce dorobić

Gość gość
Nie oddawalam ale chetnie poczytam (?)

Gość gość
Dostalam maila ost z kliniki niepłodności ze dają 3tys za oddanie i nie wiem czy to nie oszustwo jakies...? Eggbank

Gość gość
Można oddać ale trzeba mieć jedno zdrowe dziecko z tego co wiem

Gość gość
Tylko 3 tysiace!? Myslalam, ze z 15 :-/ to maaloo

Gość gość
nie oddalabym, głupio by było zyc ze świadomościa, ze gdzieś tam moze chodzić połowamojego materiału genetycznego a ja go nigdy nie spotkam

Połowa mojego materiału genetycznego ??.... Z biologicznego punktu widzenia po prostu Toje dziecko .. Ja też bym nie oddała. W moim mniemaniu to jest nieetyczne, a to z tego względu, że uważam, że każdy człowiek powinien mieć prawo wiedzieć, kim są jego rodzice biologiczni i mieć prawo ich poznać. W tej sytuacji to dziecko nie będzie miało takiego prawa. A nawet, gdyby miało takie prawo, to wyobrażacie sobie, że po latach przychodzi do Was, jakaś kobieta, albo mężczyzna i mówi, że został spłodzony w Waszego jajeczka? Ja nie .. Całe życie bym się zastanawiała, do jakich rodziców trafiło moje jajeczko, czy jest szczęśliwe, czy jego rodzice są dobrzy dla niego, czy wie, że nie urodziło się z jajeczka jej mamy, czy nie wie... Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji w ogóle.

Gość malinoowka
tez nie wyobrazam sobie zycia w swiadomosci ze gdzies tam w swiecie zyje moje dziecko ktorego nigdy nie spotkam. Dziwne to troche...

Gość gość
na tym etapie to materiał genetyczny - dla mnie, ale zgadza, wyszło by z tego moje dziecko, więc lipa