Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie na temat zwiazkow polek z murzynami?

Polecane posty

Gość gość
Z tego co wiem takie związki to absolutny margines.

Gość gość
To utrzymuj takiego lenia i brudasa ze swoich pieniędzy,a nie z naszych podatków.

Gość gość
Jaka? Polki w Anglii rodzą ogrom dzieci właśnie murzynom. Prawie każda marzy o czarnej pałce i dobrze - co za bzdury

Gość gość
Wiecie moze gdzie ci imigranci będą dokladnie wyslani?

Gość gość
Nie do ciebie Zjawo o tych leniach

Gość gość
na kamczatke

Dziekuje, ze nie do mnie, te panienki, ktore czarna pale chca, to u mnie te d****** ktore na arabusow leca.

Gość gość656565
co sadze??a mam to centralnie w d***e,bo ja w przeciwieństwie do niktorych komus do lozka nie zaglądam,a dyskusja z rasistami to jak dyskusja z księdzem o antykoncepcji-całkowicie bezsensowna

Gość gość
up

Gość gość
Skoncz ta lewacka paplanine.

Gość gość656565
jeśli to do mnie ,to odezwałam się tylko ten jeden poprzedni raz

Gość gość
To sobie daruj. Nie potrzebujemy w tym kraju zadnych kolorowych. Jak chcecie sie z takimi spotykac to robcie to u nich.

powiem ci, ze to gowno jest potrzebne w malej ilosci, zeby Ludzie zobaczyli roznice, moge cos sprobowac?

Gość gość656565
czy powiedziałam ze marze o ich przyjeździe?jest mi on całkowicie obojętny,no może z wyjątkiem tego ze uważam ze powinny przyjąć ich w większości kraje które prowadzily polityke kolonialna ,nawet żeby im wynagrodzić swoje z niej zyski,bo coz nie da się ukryc ze jesteśmy biednym krajem.Jednak nie obchodzi mnie zupełnie ich kolor skory

Gość gość
o sądzicie na temat zwiazkow polek z murzynami? X Ze ktoś tu się cofa w ewolucji.

Gość gość
www.youtube.com/watch?v=yt8Fz7gcMLA

Gość gość
Jakie wynagrodzic,za co? Biali ludzie stworzyli im szanse rozwoju z ktorej nie potrafili skorzystac. Czemu caly swiat sie rozwija tylko nie Afryka?

Bo Afryka powinna zostac Parkiem dla nas, oni nie powinni korzystac z naszych osiagniec i miec zludzenia

Gość gość
doświadczenia z młodości i domu rodzinnego , zwłaszcza w stosunku do ojca, często alkoholika ,bijącego je i matkę,bieda,mają w sobie wielki żal do wszystkich polskich mężczyzn, myślą że każda polska rodzina tak funkcjonuje.Przeważnie też bardzo przeciętne z wyglądu tzw. Szare myszy , z tzw. Kozich Wołek lub kamienic i blokowisk w miastach. b)w następnej grupie są osoby bardzo brzydkie i nie atrakcyjne z twarzy i figury, które mają ogromny żal do polskich i w ogóle do białych mężczyzn GD yż przez swój wygląd całe życie były zmarginalizowane, odtrącane i gorzej traktowane niż ich atrakcyjne koleżanki. Tutaj pochodzenie społeczne nie jest decydujące lecz wygląd jednoznacznie. c) ta grupa za główny cel bierze nie mieszkańców Azji a Afrykanów , przeważnie pochodzą z normalnych domów , atrakcyjność jest zróżnicowana chociaż jak zwykle krzywa rośnie w kierunku niższej atrakcyjności, na skutek pewnych cech charakteru, indoktrynacji w szkole, uniwersytetach,telewizji i innych mediach stają się fanatycznymi wyznawczyniami mi religii multi- kulti,często mimo złych doświadczeń związkowych , fanatyczne lewaczki , które zrobią wszystko w imię swojej pseudo religii,będą wychwalać związki mieszane i dzieci, na wszystko inne patrzeć z pogardą jako " niepostępowe" , " zacofane" , " ciemnogród" d) tzw. Mudsharks lub coal burners gatunek występujący najczęściej w USA.Często kobiety ze złych dzielnic i trudnych domów ,albo buntujące się przeciwko rodzicom w okresie dojrzewania i uciekające z domu, które wpadają w pułapkę murzyńskich alfonsów i dilerów.Z pomocą narkotyków szybko uzależniają się od swych alfonsów i zostają prostytutkami, striptizerkami i narkomankami.Chyba nie muszę pisać, jak najczęściej kończą się ich "kariery".

Gość gość
a) osoby wywodzące się z patologii i nizin społecznych , mają bardzo negatywne doświadczenia z młodości i domu rodzinnego , zwłaszcza w stosunku do ojca, często alkoholika ,bijącego je i matkę,bieda,mają w sobie wielki żal do wszystkich polskich mężczyzn, myślą że każda polska rodzina tak funkcjonuje.Przeważnie też bardzo przeciętne z wyglądu tzw. Szare myszy , z tzw. Kozich Wołek lub kamienic i blokowisk w miastach.

Gość gość
co za p********ie. wszystkiego juz sie chwytacie nie mogąc zrozumieć że dla prawdziwych kobiet już nie istniejecie :P

Gość gość
"kobieta bez silnego charakteru to nie kobieta" X W takim razie mało jest prawdziwych kobiet na świecie,no nie oszukujmy się kto jest tą słabsza fizycznie i mentalnie płcią UŚREDNIAJĄC bo są wyjątki ale reguła jest

Gość gość
Może wyleczycie się z rasizmu jak wasze córki urodzą czarne dzieci

podoba mi sie poglad, choc nie w calosci. Fizycznie i pragmatycznie silniejszy powinien byc mezczyzna, ale za duzo juz ciot, palantow w rurkach i tego typu smieci, wiec usrednianie wychodzi raczej zle

Gość gość
nawet ci nie w rurkach są bardzo kobiecy porównujac ich z murzynami