Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialabym zdradzic ale sie boje!

Polecane posty

Gość gość

Chodze na silownie, a tam pelno fajnych gosci. Moze mam tak z monotonii, ciagle dom dziecko dom dziecko. Jedyna odskocznia jest silownia... Ale fajnie byloby zbajerowac sobie jednego goscia i tak bez zobowiazan, tym bardziej, ze niektorzy maja w sobie cos niegrzecznego >:)

Gość gość
Ale boje sie, ze by sie wydalo... Narzeczony i wogole...

Gość gość
Nie mieliscie tak nigdy?

Gość gość
Dlaczego miałoby się wydać jak to by była tylko przygoda?

Gość gość
Ku**stwo czy nie... Jest XXI wiek, nie przesadzajmy... Gdyby wszystkie, ktore udaja takie swiete naprawde sie nie walily to faceci nie mieliby z kim na numerki chodzic i kobiet by nie zdradzali. A ty zrob sama sobie rachunek sumienia!

Gość gość
Boo mieszkam w nie duzym miescie, a moj facet z grona tych mezczyzn, i moze jakos by sie wygadal albo jakis pech... Kurde chetnie bym takiego jednego zaciagnela do lozka. Ma w sobie cos takiego przyciagajacego...

nie wszystkie udają święte i nie brak k******a świadczy o świętości, to raz dwa, że nie rozumiem, jak można kogoś zdradzić i potem uśmiechac się do niego i kłamać w żywe oczy jak można w ogóle w lustro spojrzeć nie rozumiem

Gość gość
Jeejku jesli to nie temat dla Ciebie to nie wchodz, nie czytaj... Nigdy go nie zdradzilam, a teraz mnie ciagnie. Nie zdradze, bo hamuje mnie mozliwosc wydania sie prawdy. Ale gosc jest.przystojny i pociagajacy i mam na niego chrapke, tyle

Gość gość
no to rzeczywiście sporo ryzykujesz. Lepiej sobie daruj i zapisz się na jakąś siłownie gdzie mąż nie ma znajomych :)

Gość gość
Ja na jutro sie z kochankiem umowilam ;)

Gość gość
Jak to jest? Adrenalina? Troche strachu? Ulga? Czemu wogole? :-D

Gość gość
Szczerze nic specialnego:-/tylko troche dziwnie , wiedzac ze cie kochanek grzmocil, tego samego wieczoru piepszyc sie z mezem :-/