Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piaaaaaaaaaaatak

bardzo, bardzo proszę o pomc w zadaniu z niemieckiego

Polecane posty

Gość piaaaaaaaaaaatak

bardzo, bardzo proszę o pomc w zadaniu z niemieckiego

Gość to jaaaaaaaaaa
Dobry wieczór. Rodzice nie znaja niemieckiego a ja mam zadanie na szostke. nie jestem za dobry z niemieckiego to pomyslalem ze fajnie bybylo zrobic to zadanie trzeba prztlumaczyc takie zdania na j polski. 1. Jak nazywa sie twoj ulubiony przyjaciel? 2 marek szuka przyjaciól do korespondowania. 3 Co jest ulubionym przedmiotem karla? 3 czy ty masz rodzenstwo? prosze o litoscusmiech.gif i pomocusmiech.gif Piatoklasista tez czlowiekusmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif

Gość gość
Wie heisst dein bester Freund? Marek sucht Freunde zum Korrespondieren. Was ist der Lieblingsgegenstand des Liliputaners? (przedmiot czy przedmiot szkolny? Przedmiot szkolny będzie das Lieblingsfach) Hast du Geschwister? tak chyba mniej wiecej bedzie, nie jestem ekspertem. to z tym karłem dziwne

Gość gośćto znowu ja
:) Dziekuj***ardzo, bardzo, bardzo:))))) To chodzi o Karla, anie o krała:) ale sie usmialem:)z bledem napisalem:) wszystkie mamy sa fajne i pomocne:)

Gość gość
trzeba prztlumaczyc takie zdania na j polski. Ależ ich już nie trzeba tłumaczyć na j. polski https://translate.google.pl/#pl/de/1.%20Jak%20nazywa%20sie%20twoj%20ulubiony%20przyjaciel%3F%0A2%20marek%20szuka%20przyjaci%C3%B3l%20do%20korespondowania.%0A3%20Co%20jest%20ulubionym%20przedmiotem%20karla%3F%0A3%20czy%20ty%20masz%20rodzenstwo%3F

Gość gość
1. Den Namen Ihres Lieblingsfreund? 2.Marek auf der Suche nach Freunden zum Senden Korrespondenz. 3. Was ist dein Lieblingsfach Karla? 3.Wenn Sie Geschwister?

Gość gość
jeśli Karl to imie, to Wie ist der Lieblingsfach von Karl?

Gość gość
z całym szacunkiem ale osoba z 21:26 trochę poleciała z własną twórczością, a ostatnio zdanie to już w ogóle, wenn sie geschwister? kiedy wy rodzenstwo?

Gość gość
*das Lieblingsfach, przepraszam :) PS. nie jestem mamą, jestem studentką.