Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja i moja rodzina głosujemy na Bronka

Polecane posty

Gość gość

To jest sprawdzony kandydat, mądry facet, który ma pojęcie o tym co robi :) Jeśli chcemy Polskę nowoczesną i rozwijającą się, musimy oddać głos na niego :) Ja głosuję i trzymam kciuki :)

Gość gość
Gratulacje,ja i moja rodzina również

Gość gość
Ja i moja Rodzina głosujemy na Andrzeja Dude.

Gość gość
ja i moja rodzina też na Bronka

Gość gość
idz w cholere

Gość gość
w pierwszej turze na Komorowskiego i teraz również na Komorowskiego

Gość gość
Wybranie Komorowskiego oznacza, że możecie się pożegnać z obniżeniem wieku emerytalnego. Będziecie zasuwać do śmeirci. Już sobie zapewne wyliczyli tak żeby nie musieli płacić. W tym samym czasi gdy podwyższają wiek emerrytalny, skracają ilość lat nauki. Za kilkanaście lat dzieci opuszczą szkoły wczesniej, dzięki czemu obecni 40-latkowie będący wtedy w wieku przedemerytalnym natrafią na nadpodaż siły roboczej, znacznie sprawniejszej niż oni. Życzę powodzenia w konkurowaniu w wieku 65 lat z 20 latkami. Jak nawet dożyjecie w warunkach polskich tego wieku, to nie dociągniecie w zatrudnieniu do emerytury. A odłożyć też nie dacie rady, bo od zarobków rzedu 1200 zł nie da się odłożych na godną emeryturę

pytam dlaczego glosujecie na komorowskiego co on dobrego zrobil dla kraju? kto mnie przekona temu dam moje konto

Gość gość
jeśli chcesz: - aby Twoi synowie i wnuki - chodziły w spódnicach - i od przedszkola były genderyzowane - i zmieniały płeć na trzecią płeć XM jeśli chcesz: - aby Bronek i jego POwska sitwa wyprzedała resztki polskiej ziemi - oraz wyprzedała lasy państwowe !!! jeśli chcesz: - pracować aż do śmierci i aby ludziom się żyło jeszcze ciężej w kraju - i aby nadal młodzi nie mieli perspektyw w kraju - i emigrowali za chlebem - i żyli całymi rodzinami na obczyźnie itp itd TO GŁOSUJ na tą mierną POwską marionetkę

Gość gość
Ja i wszyscy znajomi głosujemy na Brono z PO:classic_cool:

Gość gość
weźcie już z tym wiekiem emerytalnym - to się staje nudne i zanim ja pójdę na emeryturę może się jeszcze zmienić x razy - nawet jeśli za dudy - w co nie wierzę - on się obniży, to po dudzie może przyjść 5 innych, którzy to zmienią :D

Gość gość
21.59 dawno nie czytałem większego steku bzdur

Gość gość
Bo jesteście społecznymi debilami

Gość gość
Za to ze komor chcial wyprzedac polskie lasy i Kasprowy Wierch jest skreslony nawet wyslowic sie nie umie :o

Gość gość
oczywiście że tylko Komorowski jest lepszym kandydatem. Pan Duda daje obiecanki cacanki jak prezes 5 lat temu. A potem mówił, że był na prochach i dlatego tak mówił :)

Gość gość
Duda nie może niczego obniżyć bez większości w sejmie po drugie młodzi nie beda bulic na emerytow już i tak nie daja rady. Obniżenie wieku emerytalnego to dodatkowe100 mld rocznie.Państwa na to nie stać.To co plecie Duda to zwyczajny nonsens

Gość gość
Bronek!!!!!

Gość gość
22:44 zgadzam się z tobą tylko dlaczego tak wielu ludzi wierzy w te bajki i nie myśli racjonalnie? w głowie mi się to nie mieści...

Gość gość
nie wierzą, bo nie chcą wierzyć. Dla nich jak prezes ze swoim prezydentem nastąpi, to manna z nieba będzie leciała. Nikt pracować w ogóle nie będzie, ale za to kazdy godną pensję dostanie :D A jeśli nie wygrają, to znów fałszerstwo ogłoszą :D

Gość gość
dokładnie - wyborcy dudy sądzą, że za darmo wszystko dostaną, a jak jednak zechcą pracować, to dostaną pracę taką, że mieszkania będą za gotówkę kupować :D

Gość gość
tak i to po roku pierwszej pracy :D Nawet wykształcenie do tego żadne potrzebne nie będzie :) Zmywaki będą dobrze płatne i u nas :)

Gość gość
21 :59 ale bzdury napisałeś Duda tylko obiecuje a z czego jak budżetu brak Jest też kłamcą zarzucił Komorowskiemu że nie tak dawno w Jastrzębiu strzelano do górników Ja jestem z Jastrzębia i to kompletna bzdura Komorowski dużo zrobił tylko nie jest w stanie w ciągu kilku lat z Polski zrobić bogate Niemcy i to człowiek który dąży do zgody z sąsiadami a Duda jak wygra to Polską będzie rządzić drugi brat bliźniak Kaczyński i będzie niezgoda z sąsiadami a to niczego dobrego nie wróży

Gość gość
Jestescie z patologicznych rodzin ?

Gość gość
Gdy Duda wygra to Polską będzie rządzić drugi brat bliźniak Kaczyński Będzie niezgoda z sąsiadami a to niczego dobrego nie wróży

Gość gość
I słońce przestanie wschodzic i zapadnie ciemność .Ziemia się rozstapi i będą blyskawice .Będzie strasznie peowcy wymra śmiercią straszna straszną

Gość gość
23.06 taak pitol dalej BK dąży do porozumienia z Rosja akurat.. buhabuhabhuaha Chyba tam w Po macie ludzi za kretynów . Nie ta epoka .

Gość gość
U nas za granicą też się opowiada że Komorowski dużo zrobił w ostatnich latach dla Polski choć mało tego widać bo nie jest się w stanie z niczego od razu pałacu zbudować a Duda obiecuje i obiecuje aby się tylko do koryta dostać Ci którzy będą na Dude głosować potem będą się pluć w ryj

Gość gość
wałęsa też obiecywał - po 100 milionów tak tylko przypominam... może się ockniecie i przestaniecie wierzyć w obietnice dudy

Gość gość
Ludzie, pełna mobilizacja i idziemy głosować na Bronka. Tylko frekwencja uratuje nas przed Du-Pa-ciemnogrodem. Polski nie stać na niesprawdzonego kandydata-manekina z talibanem w głowie.