Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałem tylko słyszeć a mnie ku..y oszpeciły.

Polecane posty

Gość gość

Pier*dolone ścierwa szmatławce. Tak się leczy w tym popie*dolonym kraju. Miałem tylko 22 lata a muszę się zabić z powodu oszpecenia i upośledzenia po operacji w która konowały mnie wrobiły. Teraz tyloo słyszę że sobie wmawiam i chcą mnie zamknąć w psychiatryku a moje życie się zawaliło, mam ryj i psyche rozje*ana w ch*j. Jutro tam chyba pojade i powystrzelam tych psich chu*ów. Dlaczego mnie to spotkało. Setki tysięcy takich operacji robią i nikomu się taki koszmar nie przydarzyl jak mi. Szok!!!!

Gość gość
co ci się stało?

Gość gość
Przestań chłopaku. Nie wiem jak z twoim nosem faktycznie ale nadal masz bardzo ładne oczy. Nie poddawaj się! całe życie przed Tobą...!! 🌼 a z tą dziewczyną to może uda Ci się ją odzyskać...

Gość gość
Jakie ładne ku*wa mam gów*niane oczy i całą twarz. Jak jakiś menel. I mózg upośledzony, jestem wolniejszy, słabszy, głupszy. Jestem teraz nikim, dnem. A ona? Przeżyła szok gdy mnie zobaczyła. Wymuszony sztuczny uśmiech i wypie*doenie z pracy. Tyle mam od niej.. bo na mój ryj nie może patrzeć.

Gość gość
Ja nie widzę żadnej różnicy pomiędzy tymi dwoma zdjęciami, które kiedyś wstawiłeś. Być może to kwestia kiepskich zdjęć ale jak dla mnie nie ma naprawdę różnicy.Jeśli chodzi o zachowanie to zapewne masz depresję i stąd to wszystko...

Gość gość
ale za to jesteś agresywny zamiast zdołowany. dobre i to. ;)

Gość gość
Jestem agresywny tak że mnie z pracy wypie/rdalają. A roznica w wygladzie jest kosmiczna

Gość gość
może i jest ale moje odczucie intuicyjne jest takie, że sobie wmawiasz.

Gość gość
pewnie wyrzucają cię przez zachowanie, a zmiany w wyglądzie widzisz tylko ty

Gość gość
Nie tylko ja. To jest szok co mi się porobilo z twarza. Kompletnie inaczej wyglądam jak mnie wszystko wku/rwia że nikt w to nie wierzy. Tamta bez powodu się z dnia na dzień nie odkochala przeciez. Widzi we mnie zupełnie innego czlowieka do ku*wy. Kazdego co mi nie wierzy niech spotka to samo!!! Gdyby to byl tylko nos to bym mial w d. Ale nie tylko nos!!

Gość gość
powinni jeszcze tobie jaja zdeformowac bo mozg tez juz masz wyzarty💤 marne sa te twoje prowo -1001/100

Gość gość
Ja p*****le ty c***a jakas jestes a nie facet. Facet nie ma byc ladny czy ty tego nie rozumiesz? Facet ma miec jaja a ty nie masz. Nie wiem czy je miales przedtem ale teraz ich nie masz. Zachowujesz sie jakbys byl po kastracji conajmniej. Pisze to jako kobieta 40 letnia, znam sie juz troche na zyciu ale takiego miauczliwego cieniasa co placze z powodu wygladu to jeszcze nie spotkalam. Masakra jakas idz do psychiatry bo ta dziewczyna to uciekla od twojego zachowania a nie wygladu.

Gość gość
Skad wiesz, ze cie zwolnia, dostales wypowiedzenie.

Gość gość
Deb/ile ale tu nie chodzi tylko o wyglad ja jestem tez w pól swiadomy i prawie niezdolny do emocji.. oczy mam jak u cpuna, przymglone, przekrwione ijakies dzwne błędne. Mam zaburzenia czucia etc.. to o wiele bardziej skomplikowane. Czasami mi się poprawia i wtedy nawet wygladam bardziej jak ja ale to co raz rzadziej. A z pracy mnie zwalniaja bo nie umiem tak pracowac jak kiedyś.

Gość gość
debilu to nos cz uszy ci zj***li?

Gość gość
Ale dali ci wypowiedzenie i powiedzieli, ze zle pracujedz, czy to tylko twoje dpmysly?

Gość gość
Nie przedluzaja ze mna umowy. A ona jest moja kierowniczka. De/bilu wyzej uszy mialem zjeb/ane a teraz z***a/li mi caly ryj kminisz?

Gość gość
Gdyby to byl tylko nos zje/bany to by było zaje/biscie a jest o wiele gorzej. Caly leb rozje/bany..

jeżeli rzeczywiście skopali operacje i teraz jest gorzej to wymuś od nich z e by poprawili a jak nie to pozwij ich i tyle

Gość gość
Up

Gość gość
A co tu poprawiać. Oni zje/bali nos a narkoza zrobila reszta doszlo do uszkodzenia komorek nerwowych itd i dlatego wygladam, odczuwam itd inaczej wszystko. Pozostalo mi umrzec. Ja juz wlasciwie nie zyje. Nie wiem co bylo wczoraj, przedwczoraj, godzine temu. Ja juz nie mam zycia na tym świecie. Po prostu. I stracilem ukochaną, z ktora moglem byc szczesliwy gdyby nie to.. to po co mam żyć?

Gość gość
Ludzie ja już nie mam po co żyć. Nikt mi w to nie wierzy a jestem zupełnie innym człowiekiem. Ku/rwa zrujnowali mnie, przeklęty zostałem. Lekarze mówią że takie choroby nie istnieja i chca mnie zamknąć w psychiatryku ale to wszystko ku/rwa prawda!!!! Pomóżcie mi co mam robić?

Gość gość
nikt ci nie wierzy, bo masz problem z głową, nie z nosem.

Gość gość
Niezly ubaw masz z nas, zeby takie cos wklejac.

Gość gość
Bo? Nie widzisz dzieciaku? Okulary kup.

Gość gość
Nie jestem dzieckiem, kobieta w srednim wieku, na poczatku moze to bylo zbawnie, ale widze, ze poza w postaci chamstwa i wulgarnosci, zaczela ci sie zbyt mocno podobac. Niestety zacales byc nudny. Nie fatyguj sie nie odpisuj wulgaryzmami na moj post bo i tak tego nie przeczytam, szkoda twojej fatygi, ale pisz moze ktos jeszcze to przeczyta.pozdrawiam

Gość gość
No to pisz o co Ci chodzi.. ja mam teraz takie zachowanie na codzień bo mi ze łbem cos zrobili i udowodnie to. Zrobie wszelkie możliwe badania mimo że zostalem na lodzie bez pracy.. Jeśli to wszystko niemożliwe to stała się jakaś magia, przekleństwo, paranormal activity. Nie wiem ale wszystko jest prawdą i najważniejsza osoba i jej reakcja, zmiana zachowania na mój nowy look mi wszystko potwierdza.. ona jest wyznacznikiem tego że sobie nie wmówiłem. Nawet chciala mi pomóc, kazala iść do lekarza bo widziala że mi się czasami odmienia, ale to na nic bo wszędzie będą mnie chcieli zamknąć w psychiatryku. No i na zdjęciach wszystko widać. Tyle, nara.

Gość gość
Po prostu mi podali za dużo narkozy albo nieodpowiednio. Podałem za duża wagę zresztą. Na bank tak było i zamiast znieczulic tylko to mi wyzarlo komórki nerwowe i tyle.

Gość gośćmonia
Ladny z ciebie zjeb:D