Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goscnr183

Dziewczyna sie na mnie patrzy :o

Polecane posty

Gość Goscnr183

Czesc. Zaczne od tego, ze okolo 1,5 roku temu wyjechalem do Anglii nie znajac jezyka. Tutaj poszedlem do szkoly i na starcie zlapalem blokade jezykowa. Problem w tym, ze u mnie w klasie jest dziewczyna, ktora strasznie mi sie podoba. Mysle, ze ja jej tez, poniewaz czesto jak popatrze w jej strone, widze jak ona szybko odwraca wzrok, udawajac, ze sie nie patrzyla. Niestety jestem osoba raczej niesmiala, a w dodatku mam spory problem z jezykiem. Ona tez nie nalezy do osob smialych i wychodzi na to, ze sie tylko tak patrzymy na siebie, kiedy to drugie nie patrzy. Prosze napiszcie co zrobic :p

Gość gość
podobasz jej się

Gość gość
wiec ją zagadaj jak będzie okazja

Gość gość
Patrz i usmiechaj sie

Gość gość84
Zagadywać to trzeba było odrazu, no powiedzmy dosyć szybko. Teraz jesteś w jej oczach tylko , jak wy to tu piszecie, p**dowatym kmiotem co się bał podejść. I tyle. Ewentualnie tyko ci się zdawało , że Ona na Ciebie patrzy - pewnie Ty się pierwszy zacząłeś gapić, Ona to zauważyła i pewnie czasem, trochę z automatu, sprawdza, czy dalej się na nią gapisz. Wątpię, żeby koleś koleś który przez 1,5 roku nie potrafił nauczyć się języka w stopniu komunikatywnym (choćby na podstawowym poziomie i to jeszcze mieszkając w obcym kraju) był na niej interesujący. Ale oczywiście mogę się mylić. Tylko, że z takiego gapienia się latami z reguły nic nie wychodzi...