Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to coś zmieni?

Polecane posty

Gość gość

Krótko mówiąc, byliśmy razem, 2 lata, skomplikowana sytuacja, i teraz ona nie chce, unika, choć jak się widzimy to motyle ciarki i inne zwierzaki w brzuchu. pytanie do Pań, czy taki mail lub list cokolwiek zmieni czy tylko pogorszy? Lepiej się starać, czy lepiej olewać i cierpliwie czekać? W sumie trochę zabawa w kotka i myszkę ciągle Chce być twardy, chce to skończyć, chce się uwolnić. Chce czekać na Ciebie, chce, bardzo chce, ale jakie to ma znaczenie czego ja chce? Ty chcesz zapomnieć, pogodzić się, pójść dalej? Czy ja nie chce i nie umiem wypuścić Cię z rąk. Tęsknie bardzo, za tobą, mam pustkę w sobie, dziurę w sercu której nic nie chce wypełnić. Za daleko żeby cię poczuć, a ja ciągle nie mogę zapomnieć twojej skóry i twojego zapachu Zastanawiam się jak się masz ? w jakim jesteś stanie? Czy myślisz o ostatnim razie gdy Twoje usta były na mnie? Czy myślisz w o mnie? Chciałbym do tego się cofnąć, zatrzymać się w tym momencie, kiedy byliśmy blisko i razem. Wszystko wtedy ma sens, wszystko jest kolorowe, wszystko jest prawdziwe. A potem budzę się sam, bez Ciebie, z pustką w sercu, i ? i dalej Cię szukam, i dalej Cię chce, jak ćma do ognia. Kochankowie zamieniają się w przyjaciół? Ruszają do nieznajomych? Chce odpuścić, bo NAS już nie ma, próbuję bo może nigdy nie było? Zaprzeczam, myślę czas uleczy rany, okłamuje się aby poczuć się dobrze. Na prawdę wierzysz że mógłbym Cię zapomnieć? Naprawdę?? Myślisz że na prawdę mogę wyrzucić Cię z moich myśli?? i co zmieni coś? czy raczej odpuścić?

Gość gość
Zrezygnuj z tej "wierszykowej" formy i napisz normalnie, w prozie, bez gornolotnosci, szczerze, w takich sytuacjach tak sie robi. A najlepiej jej to wszystko powiedz w oczy.

Gość gość
Ehh nie umiem , bo mi źle bo mi smutno :( a w oczy nie wiem czy tyle ogarne myśli..

Gość gość
"Czy myślisz o ostatnim razie gdy Twoje usta były na mnie?" - moje usta bywają nie tylko na tobie. Jaja jak berety! :D Tej pani, za to zdanie należy się order chlebowy uśmiechu tego forum :D :D :D

Gość gość
A to jest skierowane do jakiejs Pani?

Gość gość
Owszem,zmieni ...zmieni wszystko czekam na list...:-)

Gość gość
Na pewno nie pogorszy,pisz maila:-)

Gość gość
Czekam,napisz ..proszę.