Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zigi_ww

sportowe buty

Polecane posty

szukam i szukam i znaleźć nie mogę, a mianowicie chodzi mi o jakiś sklep w którym są aktualnie przeceny na buty sportowe. Niekoniecznie to muszą być z najnowszych kolekcji. Ale by z jaką promocją czy wyprzedażą, bo w maju krucho z pieniążkami, wiadomo, wiosna. komuś coś przed oczami może ostatnio przeleciało? Jakieś sprawdzone modele czy sklepy?

Gość zigi_ww
dzięki, dzięki, ale tam to tak jest, ze czasem trafisz na uczciwego sprzedawcę, a czasem nie. I nawet jeżeli opinie są dobre, to czasem potrafią numer wywinąć. A potem dochodzić czegokolwiek trudno. WOlałbym sklep, żebym wiedział ze dostane rachunek za zamówienie, i że pomimo towaru objętego promocją, zeby jakas gwarancj była! No przecież!

Gość gość
A zaglądałaś na Eobuwie?:) CO o tym myślisz?

czytając twoje obawy zastanawiam się czy ty aby na pewno życjesz w 21. wieku razem z nami. teraz jest tak, ze ne ma czego sie bać, przepis goni przepis i nad wszystkim są kontrole. Ale jezlei chcesz kupić w sklepie internetowym, to jak dla mnie numerem jeden jest http://oryginalnebuty.pl/ tam wiesz, ze nie kupujesz oryginalne markowe buty a nie oryginalne podróbki. czesto mają tam promocje, bo to akurat chyba dla ciebie istotne. zajrzyj sobie.

Gość gość
też polecam tę stronę, bo moi wszyscy znajomi tam kupują. a jak ich śledzę na fejsie, to wiem kiedy ja sobie mogę kupić, bo wiem kiedy promocje są ;p

Gość zigi_ww
Dobra, to kupiłem z tej strony co poleciłaś Martyna, więc dzięki wielkie. Zobaczymy jak przyjdą, jak sie będzie je użytkować. Choć ie przymierzałem w sklepie tego modelu co zamówiłem, to wyglądał porządnie, więc oby było dobrze.

Gość gość
w zasadzie w kazdym sportowym, ba obuwniczym, znajdziesz przecenione modele, niezaleznie od pory roku, ale warto pomyslec tez o odpowiednich ochraniaczach jesli myslisz powaznie o sporcie, fajne kupilam ostatnio ma www.mcdavid24.pl