Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pijany facet

Polecane posty

Gość gość

czy facet po pijaku zaliczy wszystko co się rusza? czy dziewczyna chociaz troche musi mu sie podobac? jak to z Wami jest???

Gość gość
Chyba żartujesz. Pewnie że musi się podobać.

Gość gość
no wlasnie po ostatnich doswiadczeniach mam pewne watpliwosci, dlatego pytam

Gość prawictwo pospolite 137
zależy ile piw wypił . Musisz go sprawdzić Jesli tylko jedno , to mysli w miare trzezwo i na pewno nie przeleci brzydkiej osobniczki . Więc panna musi sie podobać .. Inaczej ma sie sprawa gdy wypił 4 piwa .. wtedy , ze tak brzydko się wyraże - nie ma dla niego znaczenia kto mu robił loda . CZy brzydka czy ładna W pewnym stopniu jest to tez gwałt . Bo jesli dziewczyna jest trzezwa , to facet nie jest w stanie sie obronić .. Ja tak miałem jak kiedys byłem mocno pijany , siedziałem obok niezbyt urodziwej laski .. Ale gdyby mi sie dobrala do rozporka , to obawiam sie ze nie byłbym w stanie się oprzeć.. czlowiek wtedy ledwo rozpoznaje ludzi

ale w zasadze im wiecej alkoholu tym panna staje sie atrakcyjniejsza Po 2 piwach facet jeszcze potrafi w miare trzezwo myslec i bedzie w stanie uniknąc zbliżeń z kimś kto na trzezwo mu sie nie podoba niestety po 4-5 piwach sprawa wygląda gorzej opór maleje

Gość gość
po pierwsze seks z pijanym to desperacja... po drugie seks z pierwszym to także desperacja... alkohol zaburza nieco prawdziwy obraz świata, to co piękne po pijaku nie zawsze okazuje się takie na trzeźwo. są też desperaci, którzy zaliczają wszystkie jak leci, byle dawały jakiekolwiek oznaki życia.

ale przecież z dziewczynami jest to samo . Jest takie przyslowie panna pija dupa sprzedana

po dużej ilosci alkoholu nikt nie jest w stanie w pełni siebie kontrolować .. Dlatego może dojsc do zdrad .. Na imprezie jak wypijesz 2 piwa to pewnie nikogo nie zdradzisz , ale jak pochłoniesz 4 piwka to mozesz zaczasc sie dobierać komuś do rozporka , sąsiadowi obok .

Gość gość
serio? nie wiedzialam, ze faceci to az tacy desperaci.. watpie, zeby dziewczyna dala komus kto jej sie w ogole nie podoba

Uważasz prawictwo za faceta, serio? Gratuluje🖐️ No i powiedzenie "dziewczyna pijana, dupa sprzedana" nie wzięło się znikąd. Myśl więcej.

przecież w moim akademiki miałem dziewczynę , która dawała na prawo i lewo . . Proponowała jednym , ale koledzy jej odmówili to poszla do innego , a ten tez jej odmówił .. POza tym wypila tylko jedno piwo .. Ale czy jedno piwo wystarczy by pusciły hamulce ? Jak dziewczyna lubi to robić , to jest uwazana za dziwke , a jak facet lubi to jest don juan ..

prawictwo pospolite 137 dziś I jako jedyny jej nie puknąłeś. Wolałeś doglądać pomidory swojej matki, czy inne ziemniaki... pewnie latałeś z miarką i masz kajecik w którym notowałeś cotygodniowy wzrost owoców.:classic_cool:

tak znałem dziewczynę , która proponnowała wszystkim seks wokół tylko po jednym piwie..

Gość gość
największa ilość ciąż jest po alkoholu

Gość gość
chyba bym się załamała jak bym z jakimś nieznajomym po pijaku zaszła w ciążę