Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oglądacie serial Porody?

Polecane posty

Gość gość

bo ja oglądam i uderzyło mnie, że gro tych kobiet wygląda okropnie, wyglądają na zaniedbane i sterane życiem kury domowe, które całą ciążę opychały się ciastkami! Ja rozumiem, że kobieta nie ma potrzeby malować się do porodu, ale można przed pójść do fryzjera, nawilżyć cerę, zrobić manicure itd. A jak wy sądzicie??

Gość gość
Też tak sądzę, ale czasem kobieta chyba nie ma jak o siebie dbać, jak ma 3-4 dzieci i dom na głowie...Ja mam tylko 1 dziecko, do porodu szłam wymyta, z błyszczącymi włosami i lekkim makijażem (nieważne że się spociłam w trakcie, ale wchodziłam na izbę jak człowiek a nie jak Ron Jeremy po długim dniu zdjęciowym), czułam się psychicznie o niebo lepiej jak wiedziałam, że jestem zadbana.

Gość gość
Ja oglądam. Faktycznie może większość z nich wygląda niekorzystnie, może muszą wyglądać naturalnie, aby jak najbardziej przypominało to otoczkę prawdziwego porodu. Jeśli chodzzi o mnie ja bym się w życiu nie zdecydowała na to aby wziąć udział w takim programie.

Gość gość
Też to zauważyłam, natomiast w UK kobiety rodzą w pełnym makijażu, z biżuterią itd, zwłaszcza nastoletnie matki :D

Gość gość
Nie ogladam, bo niby po co?

Gość gość
A ja widziałam jak to ogladaja faceci i sie nabijaja z kobiet.

Gość gość
Nie ale maz zawsze jest podczas kazdego badanieu ginekologa nie jestem zacofana i tepa by wstydzic sie meza przy badaniu pochwy u ginekologa.Wspieral porody bo nie mamy Sredniowiecza jak tu uwaza wiekszosc kobiet!Po to Ustanowiono Prawo Pacjenta dla cywiliuzowanych Par ust 2008r art 21 by z niego kozystac nawet w szpitalu obecnosc osoby bliskiej podczas badan nawet zabiegow!