Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wczoraj bylam na spacerze i spotkałam ludzi i wszyscy mówili,że na Dudę zagłosuj

Polecane posty

Gość gość

zagłosują, jedna pani się przyznała, że zawsze glosowala na PO odkąd istniało, ale teraz już ma dość, że wszędzie korupcja, ustawione przetargi i teraz da głos na PIS i wszyscy na pis, cieszę się z tego przebudzenia ludzi po latach ciemiężenia

Gość gość598
oby tak było :) denerwuję się tymi wyborami, bo jak Bronek wygra to nic tylko uciekać z tego kraju :o A jak Duda wygra to jest nadzieja że od jesieni będzie lepiej

Gość gość
Też mam nadzieje że PO przeżyje w niedzielę wstrząs.Zasłużyli sobie.Glosujemy teraz z żoną na Andrzeja Dude

Gość gość
każdy głosuje na Dudę !!! mieszkam za granicą i każdego kogo tu znam zagłosuje na Dudę a wyborach parlamentarnych na PiS !

Gość gość
nie no w wyborach parlamentarnych na partię Kukiza, wtedy dopiero będzie normalnie :)

Gość gość
buahahahaha, coraz głupsze te wpisy, czyli idziesz se laska po mieście a każdy człowiek, który ciebie mija głośno mówi jak będzie głosował. No ja rozumiem, że zalezy ci żeby ten kandydat wybrał, ale nie ośmieszaj go takimi bzdurnymi wpisami

Gość gość598
gość dziś niektórzy rozmawiają z ludźmi. Ja pracuję w sklepie i dokładnie wiem kto na kogo głosuje :) Na szczęście większość na Dudę :)

Gość gość
Chyba w sklepie z rozancami.

Gość gość
no to trzeba było od razu mówić ze panna ze wsi co to sklep i 10 chałup. to i faktycznie wszyscy wszystko wiedzą, zresztą coby nie mieli wiedzieć - będzie jak proboszcz postanowi :)

Gość gość
i teraz rozumiem tytuł: wczoraj byłam na spacerze i spotkałam ludzi..." to taka odmiana po tym chodzeniu po polach

Gość gość
A co ma proboszcz do tego jak kto glosuje.To stara płyta. Nie macie nowej. Od ośmiu lat puszczacie tą samą plyte.Rzygac już się od tej plyty chce

Gość gość
a wy co knury miastowe tacy jesteście nowocześni tacy inteligentni a logicznie myśleć nie potraficie bokiem wam wyjdzie ten wasz Komoruski warchoły tepe !

Gość gość598
ja nie jestem autorką tematu :o po prostu uświadamiam was że ludzie rozmawiają ze sobą o wyborach.

Gość racjonalista44
Przyjdzie Duda, a potem PIS i socjalem rozwalą gospodarkę w pół roku. Na nieszczęście Polski jest wielu idiotów (patrz powyżej), którzy tego nie rozumieją. Przykre to...

Gość gość
oczywiście ,że rozmawiają ,o wyborach rozmawia się wszędzie :) ci z którymi ja rozmawiam również potwierdzają wybór Dudy ! bo chama obecnego nikt już dłużej tolerować nie ma zamiaru !

Gość gośćść
rozumiem że według niektórych ludzie ze wsi to zacofańcy bez prawa głosu ?? :o poraża mnie głupota tych niby wielce nowoczesnych i oświeconych :o

Gość gość
gość dziś - ten gość po prostu nie ma znajomych, jest mrukiem i nie rozumie, że ludzie potrafią ze sobą rozmawiać

Gość gość
a wy co knury miastowe tacy jesteście nowocześni tacy inteligentni a logicznie myśleć nie potraficie bokiem wam wyjdzie ten wasz Komoruski warchoły tepe ! żałosne jest myślenie , ze ktoś ci coś da, ktoś ciebie uszczęśliwi, ktoś pokieruje twoim życiem, jesteś na dnie drabiny społecznej i przy kazdej władzy będą ciebie walić w tyłek. Taka prawda, jakby sie prezydent nie nazywał i skąd nie był to nie wyjdziesz ze swojego dołka

Gość gość
gość dziś a wy co knury miastowe tacy jesteście nowocześni tacy inteligentni a logicznie myśleć nie potraficie bokiem wam wyjdzie ten wasz Komoruski warchoły tepe ! --- tani chwyt pracowniku PO , bardzo tani, nikt się nie nabierze, że to ktoś z PiSu by tak napisał, bo te osoby co głosują na PiS mają klasę i ogładę