Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychablond

Maz podcina mi skrzydla dlaczego?

Polecane posty

Gość mychablond

Jestem mezatka od 3 lat w zwiazku z mezem ogolnie od szczeniaka ale ostatnio tzn od jakiegis dwoch lat mam wrazenie ze ja sobie cos zamarze cokolwiek male czy duze np teraz mam zamiar wrocic do pl z emigracji wieloletniej a on Mnie na ziemie ze bedzie zle ze jeszcze wroce i bede prosila o pieniadze potem np powiedzialam ze chce miec ogrodek ze mi siemarzy duza szklarnia i dzrewka owocowe i pomidorki itp. nie zle kto kto bedzie robil ty niemasz czasu w domu wszystkiego porobic a co dopiero w ogrodzie nie wpomne ze on mieszkal cale zycie w bloku i niema pojecia o ogrodkach itd ale cokolwiek podejme nowego to on mnie nokautuje tekstami i brakiem wsparcie czuje sie jak ptak padajacy na ryj. Macie takie sytuacje? opiszcie czy ja tylko takie mam wrazenie sama niewiem

Gość gość
Maz jest po prostu realista ,na cholere chcesz wracac do Polski?Zeby wyladowac u specjalisty z deprecha?

Gość gość
Mój były mąż tak robił. Cokolwiek sobie wymarzyłam i chciałam realizowac to czasami była wręcz awantura ze az się odechciewało. W niczym do tego mi nie pomagał, byłąm uwiązana w domu z dziecmi, nic nie mogłam kupic bez jego wiedzy, nawet gdy pracowałam. Bo przecież tyle czasu siedziałam w domu z dziecmi nie pracując, że teraz musze się jakoś wykazac i dołożyc. itd... itd... Potem, kiedy juz go nie pytałam tylko realizowałam swoje plany to mnie dopłował, wysmiewał dobijał... Znalazłam jednak kogoś kto mnie motywował i dopingował, zmotywował mnie tez w końcu do tego, żeby się uwolnic od tego chama , samoluba i idioty :)

Gość mychablond
gosc 15.10 ja juz tez mam dosc wszyscy to tam kij ale wlasny maz ale oczywiscie jak mu to mowie to tak jak gosc wyzej ze on jest realista tylko ze kasa to nie wszysctko depreche to ja bd miala jak zostane jeszcez tutaj dluzej

Gość gość
Najpierw naucz się poprawnie pisać. Może to w pierwszej kolejności powinnaś uczynić? Twoje posty to jeden wielki bełkot.

Gość gość
Dzieci macie?

Gość mychablond
gosc 15.20 jak nie masz nic do powiedzenia to wylot stad ja sie radze ludzi to nie jest konkurs poprawnej pisowni

Gość gość
Mychablond - Twój nick jest adekwatny do Twojej inteligencji. Jesteś płytką, pustą lalą, która nie ma nic do zaoferowania. Szkoda Twojego męża - ale jak widać - przejrzał na oczy. Naucz się wysławiać, naucz się czytać. A później zajmuj się ogródkiem.

Gość mychablond
wal sie palancie widac nie umiesz czytac tam pisalo rob wylot

Gość gość
co za prymitywna, wulgarna p***a

Gość gość
O! Padają wyzwiska :) Często zapewne od swojego męża słyszysz, że jesteś palantem :D Ale wcale się nie dziwię, że Cię tak nazywa. Widocznie nic sobą nie reprezentujesz. Co zresztą tutaj już udowodniłaś.

Gość gość
mychablond kultura masz na drugie?

Gość gość
tak słyszałaś? Jak ty będziesz uprawiać ogródek, ze słownikiem ortograficznym w dłoni żeby móc podpisać że tutaj rosną pomidory a tutaj ogórki :) Przeciez musisz mieć wolne ręce:) pierwsza podstawiowa zasada najwazniejszą znajomością w kwestii uprawy ogródka jest znajomośc ortografii oraz sposób wysłąwiania się na miarę Elizy Orzeszkowej :) he he he a tak na powaznie, przestań go się pytać o zdanie tylko realizuj to co chcesz, powoli zacznij od małych rzeczy:)

Gość gość
Jestes pustakiem I scenariusz bedzie taki ,ze wrocisz do polski,a po dwoch mesiacach bedziesz stekala zeby wracac spowrotem ..Wez sie zajmij czyms pozytecznym idz na jakis kurs czy zumbe ,a nie pewno wracasz z fabryki do chaty I czekasz na kolejny urlop u mamusi..

Gość gość
Dokładnie. Taki będzie scenariusz. Ale przecież blondi tego nie wie.

Gość gość
blondi na pewno jest ladna, fajna, intelygentna i z klasa

Gość gość
Tak. Tak. To widać, słychać i czuć :D

Gość gość
Autorko - sama sobie podcinasz skrzydła takim tutaj inwektywami. Wulgarna kobieta mnie obrzydza.

Gość gość
Rozmowa blondi z mezem: "marza mi sie pomidorki ,ktorych nie mam czasu uprawiac" :D

Gość gość
walcie sie jak chcecie sie wypowiadac to na temat jak nie to nara a do tych co twierdza ze jest z***biscie za granica to niech przewartosciuja zycie bo kasa sie moze skonczyc w kazdej chwili a nie przyjezdzacie do pl i p*********e jacy wy z***bisci jestescie i gdzie pracujecie co drugi to szef a prawda jest taka ze wiekszosc pracuje fizycznie hmmm tak jest wiec Polacy w Polsce nie ma czego zazdroscic bo Ci ludzie juz nie sa nic warci nie znaja wartosci zycie tylko kasa kasa wspomnicie moje slowa

Gość gość
O jaka łacina z ust pięknej (?) blondi :D Sama sobie takie życie wybrałaś - czego więc teraz narzekasz? Tak kończy się właśnie prymitywne myślenie.

Gość gość
hahahahahaha co za tępa dzida :D

Gość gość
kretynki malolaty jeszcze pewnie

Gość gość
No z autorki faktycznie jest kretynka i jej zachowanie świadczy o braku dojrzałości emocjonalnej.

Gość gość
Aaa czyli trafilam szanowna blondi wali na tasmie w fabryce zamiast wziasc sie za siebie isc do szkoly ,zdobyc kwalifikacje i zaczac pracowac w normalnej pracy !

Gość gość
Bo blondyna chciałaby, żeby mąż pracował tylko - a ona uprawiałaby grządki :D

Gość gość
co za ludzie, dajcie dziewczynie spokoj, wielcy wszyscy madrzy i elokwentni, wykształceni, z wysublimowanym słownictwem i nieomylni... a całymi dniami na kafe. :D :D :O Autroko nie pomogę Ci, ale zycze powodzenia.

Gość gość
15:58 myslisz, ze Polacy zagranica to pracuja za biukiem, na uczelni w klinikach. Wiekszosc w fabrykach na tasmie, zmywaku, w szklarniach itd. nawet ci po studiach, tylko nielicznym udaje sir znalezc fajna prace, a wulgarne slownictwo charakteryzuje polska emigracje, a po drugie tylko inteligencja moze miec marzenia o wlasnym domku.

Gość gość
Ale autorka nie jest inteligentna.

Gość gość
17.28- ja mam znajomych ,ktorzy pracuja szpitalu ,w biurach,prowadza wlasny biznes ,sama pracuje w szkole -doszlismy do tego ciezka praca ,nic nie przychodzi w zyciu latwo ,ale autorka nawet nie walczy o siebie takie mam wrazenie..