Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem gruba mogę podobać się facetom

Polecane posty

Gość gość

Rozmiar 42. Cóż, płakać nie będę, akceptuje siebie. Jem zdrowo, zdarza się poćwiczyć. Ale nie chudne i schudnąć nie chce. Czy kobieta troszkę z ciałkiem tu i tam może pociągać i podniecać normalnego faceta? Pytam poważnie

Gość gość
nie!!! nikt nie chce takiej świni, spier/dalaj

Gość gość
17:57 debila tymbardziej!

Gość gość
Zależy w jakim jesteś wieku. Jak szukasz młodego to nie bardzo. Ja mam 38 i słyszałam od kolegów ze studiów,że mogłabym schudnąc:)

Gość tosiaz3456
Chodzi o faceta a nie chłopaka. Czyt. 25-35 lat

Ja ważyłam 46 kg i nosiłam rozmiar 34 ale z powodu problemów z tarczycą utyłam 30 kg i noszę 42/44 i uwierz że jest różnica... za wielorybem nikt się nie ogląda :(

Gość gość
jestes gruba i smierdzaca potem nikomu sie grubasy nie podobaja

no przykro to mówić ale taka prawda jest że grube laski się nie podobają widze to teraz po sobie odkąd przez cholerna tarczyce utyłam

Gość gość
a ja jestem gruba i zarabiam kokosy na pokazywaniu! się facetom. Spodobasz sie, nie wszystkim ale spodobasz :)

Gość fat ugly pigs
"duża jest piękna" to wymysł wypasionych ohydnych babsztylów, nafaszerowanych gówn/em, i wpierd/akających syf całymi dniami. Leniwe wypasione ohydne sterty protoplazmy, żrące każde gów/no co usrael reklamuje i łykające prochy na odchudzanie, sra/nie, depreche, libido, i ch/uj wie jeszcze co. To ohyda i NIGDY nie będzie akceptowane w społeczeństwie. zamiast tu się użalać, gruby babsztyl powinien każdą wolną chwile na ćwiczeniach spendzać

Gość gość
Pewnie że możesz. Przeszukaj sobie na facebooku strony plus size (swoją drogą ledwo się do nich zaliczach). Zobacz jakie tam są fajne dziewczyny, która mają super przystojnych mężów i facetów :).

Gość gość
Jak bedzie zdesperowany to czemu nie

Gość gość
Nie ważę aż nie wiadomo jak wiele bo niecałe 70. A wzrost 166. 4 kilo nadwagi. Czuje się dobrze w swoim ciele. Mam cycki dość spore cycki i ładne nogi. Tak z ciekawości pytam MĘŻCZYZN o zdanie takie najszczersze. :'p

Gość gość
daj fote i zobaczymy

Gość gość
Sa tacy co lubia. Moj ideal to monica belluci (z figury przede wszystkim) a ze ma rozmiar 36 czy 38 to nie uwierze. Troche cycka pupki i moze byc troche brzuszka i jest ok. Antytyp ania rubik choc buzia przesliczna gdyby byla troszke okraglejsza