Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nie moge przestac kochac???

Polecane posty

Gość gość

Kocham ja I tesknie...pisalem do niej dzwonilem ale bez odpowiedzi:(((juz nie bede do niej pisal...ale mimo to kocham ja I strasznie tesknie...ona wie ile dla mnie znaczy a uciela kontakt...nie rozumiem tego:(((

Gość gość
:P

Gość gość
Ale czego sie bala??? Przecierz dobrze sie dogadywalismy...nadawalismy na tych samych falach...jest moja bratnia dusza...nje uczynilem nic ani nie powiedzialem nic takiego zeby sie bala albo mnie odrzucila...

Gość gość
Nie kochala cie, dobrze, ze uciela to szybko, moze i bolesne to dla ciebie, ale lepiej teraz niz pozniej, przejdzi ci.

Gość gość
Sam nie wiem co do mnie czula ale zawsze patrzyla na knie I robila takie maslane oczy...no I rozmawiala ze mna inaczej niz z innymi facetami...zwierzala mi sie opowiadala o swoim zyciu swojej przeszlosci...wiem ze brak kontaktu powinien zabic to uczucie...I czasami mam takie dni ze czuje ze jest juz dobrze a za chwile wszystko wraca ze zdwojona sila...

Gość gość
zabawiła się twoim kosztem głupku:O dostała czego chciała, podrosłe EGO i tyle, a ty cierp ciało jakeś chciało, one wszystkie tak mają:O

Gość gość
a długo to trwa , że się nie odzywa do Ciebie ? Możliwości jest kilka - może byłeś dla niej zbyt dobry, zbyt słodziłeś, chciałeś każdą chwilę z nią spędzić i się ....przestraszyła, nie była pewna, gotowa, czuła się osaczona i postanowiła się odciąć - może jesteś z bogatszego domu, lepiej wykształcony z ciekawym hobby, a ona może czuje się biedniejsza, słabiej wykształcona i boi się, że nie pasujecie do sibie i że ją kiedyś zranisz i zostawisz, więc zrobiła to pierwsza - może Cię testuje i sprawdza, czy jesteś naprawdę zaangażowany i jak długo będziesz się starał. Ile autorze czasu to trwa ?

Gość gość
dlaczego piszesz za one, co☺

Gość gość
Pewno zachował się jak cham i się dziwni, że ucięła kontakt.

Gość gość
Nie wiadomo czy jak cham, ty się zachowujesz jak cham i dlatego ucinają z tobą kontakt?

Gość gość
walcz człowieku o nia, za 50 lat bedziesz zalowal ze nic wtym kierunku nie zrobiles !

Gość gość
za 50 lat o niej zapomnisz :D

Gość gość
Nie odrzuca się miłości, jak się samemu kocha.

Gość gość
Różne przypadki chodzą po ludziach, nie odzywaj się sam, zechce to się odezwie, ale czekaj minimum tydzień, potem walcz! po 2 tyg całkowicie może o tobie przestać myśleć.

Gość gość
Zastanów się dlaczego się nie odzywa, czy mówiłeś jej że ją kochasz, że będziecie razem?

Gość gość
A może Cię wykorzystała albo czeka na inny kontakt

Gość gość
Co chcesz mi powiedzieć b?

Gość gość
Nie chcialem spedzac z nia kazdej chwili...nie osaczalem jej...nie jestem bogatszy I nie miapa naprawde powodu by sie czuc przy mnie gorzej...I ne slodzilem jej zbytnio...sama kiedys stwierdzila ze jestem dla niej jak narkotyk...przez to rozumiem ze nie potrafilaby sie beze mnie obejsc...ja tez tak czulem I czuje nadal...trwa to juz 5 miesiecy...wiem wiem co sobie pomyslicie...ale oboje jestesmy doroslymi ludzmi-oboje mamy juz 3 z przodu...I nie rozumiem jak mozna sie tak zachowac w takim wieku...czemu poprostu nie powiedziala zebym dal jej spokoj??? Wrecz przeciwnie...gdy sie pytalem czy sie jej przypadkiem nie narzucam ona mowila ze nie...gdyby mi powiedziala wprost to bym dal se spokoj a tak to nie wiem co myslec I robic...chcialbym jeszcze raz sie z nja spotkac I porozmawiac ale wydaje mi sie to nie mozliwe...po tym jak nie odpisuje na smsy I nie odpowiada na telefony nie pojde do niej bo mi drzwi nie otworzy...byc moze jest tak jak kolega powyzej napisal...zabawila sie mna:(((

Gość zofiakwiatkowska
bo miłość jest gorsza od sraczki

Gość gość
Ale bylo cos co zawsze mnie u niej dziwilo...tzn wciaz wysylala sprzeczne sygnaly...teraz poprostu znikla...czy ona oczekuje faktycznie jakiegos innego kontaktu? Moze oczekuje ze zrobie cos co sprawi ze uwierzy? Moze oczekuje jakkegos poswiecenia??? Sam juz nie wiem:(((

Gość gość
zainteresuje się Tobą, jak się dowie, że znalazłeś sobie nową dziewczynę - na bank ...... nie pisz do niej i nie dzwoń już - to pogarsza sprawę w tym wypadku.

Gość gość
do - kto to jest b ?

Gość gość
Wiem...tez tak mysle...ale nie zamierzam szukac innej tak jak I tej nie szukalem...poprostu sie pojawila...ale zamierzam wziasc sie za siebie I pokazac jej ze zyje I dobrze sie miewam...no a jak sie jakas natrafi no to coz...zobaczymy;)