Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarzęOTropikach

Tropical Islands Loteria Wiosenna Warszawa

Polecane posty

Gość MarzęOTropikach

Dla osób z Warszawy polecam wybrać się na zakupy do CH Janki, tam od 15 do 31 maja trwa Wiosenna Loteria, w której do wygrania są bilety dla czteroosobowej rodziny do Tropical Islands pod Berlinem. Wystarczy zrobić zakupy, otrzymać kupon i stawić się na losowanie 31 maja w galerii. :))

Gość GosiaTosia
Ja już mam swój kupon, teraz czekam. Taki wyjazd byłby cudownym rozpoczęciem wakacji;D

Gość Amandaaa
Byłam kiedyś w Tropical Islands! Rewelacyjnie spędzony czas, bardzo miło wspominam i z chęcią ponownie bym się tam wybrała

Gość Mirabelka80
tym razem się nie udało ale liczę na kolejną promocję z większą ilością nagród :) jestem fanką wszelkich promocji i uwielbiam wygrywać różne gadżety :P

Gość Anna J
to powinnaś skorzystać z promocji na dzień dziecka bo początek czerwca zapowiada się naprawdę bogato jeżeli chodzi o ciuszki i zabawki dla naszych pociech :) #mamaNaZakupach

Gość Mirabelka80
niestety albo na szczęście puki co nie mam dzieciaków na głowie, ale za to mam cudnego kotka który jest dla mnie jak członek rodziny :) czy dla niego też znajdzie się coś ciekawego? #naKafeNieDzialajoTagi :D

Gość Janna Antar
alem się obładowała wracając z ch janki przed świętami... chyba miałam pół tony zakupów ale niestety będę musiała wrócić jeszcze po prezenty dla innych bo puki co wyposażyłam samolubnie swoją garderobę hihi

Gość Kamilq
w jankach są specjalne strefy dla znudzonych mężów oczekujących na małżonki :) polecam każdym parom z syndromem dużego dziecka na zakupach :P

Gość JanJank
zabawa tkwi w darmowym wifi, które jest w tej strefie B-)

Gość martynaroz
jacy znudzeni mężczyźni, zaczęły się wyprzedaże! Widziałam masę biegających po saturnie, a w innych sklepach do przymierzalni kolejki, męskich też

Gość Fx2
raczej nie ma co się dziwić w styczniu :) w ochniku -50, Bytom i zegarki różnych marek w swissie minus 70%

Gość Jan Polis
Na ostatnim evencie starwarsowym spotkałem pewną ładną panią w stroju R2D2 przez którą musiałem kupić zapas koszulek SW żeby mieć u niej szansę, niestety zniknęła jak gwiazda śmierci nim wyszedłem ze sklepu :(

Gość Ursus22
Zamienili tropiki na lokalny folklor niedawno, na jarmark regionalny zjechało się tyle smakołyków że nie mogłem stamtąd odejść ;)

Gość AnnaJank
w centrum Janki od marca znowu rusza loteria z natychmiastowymi nagrodami, kartami podarunkowymi, smartfonami, tabletami, zegarkami i ekspresami do kawy :)

Gość Ulinijka
nadchodzi wiosna, czas na wywietrzenie szaf, w zeszłym roku na wiosnę pamiętam, że obkupiłam się w jankach, więc teraz nie może być inaczej, skoro jeszcze można przy okazji coś wygrać, przydałby się nowy smartfon, tak szybko się psują.