Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żłobek wesoły poranek Chorzów opinie

Polecane posty

Gość gość
Witam zastanawiam się dlaczego współpracownicy wypisują na temat osób które się zwolnily takie komentarze . Skoro ktoś się zwolnił to nie bez przyczyny i jeszcze podawać imię tej osoby? Nie rozumie tego. A można byłoby wytoczyć sprawę w sądzie o bezpodstawne oskarżenia . Widać że nie dzieje się tam dobrze .

Gość gość
sąd bardzo dobre rozwiązanie informatycy szybko dojdą do adresów IP komputerów z których pisane były wszystkie komentaże i wszystko będzie wiadomo

Gość gość
:)to byłoby super wreszcie wszyscy zobaczyliby kto się lansuje i obraża innych bez powodu , gdyż większość pomimo ciągłych narzekań nadal tam pracuje i chyba zazdroszczą byłym pracownikom , którzy znaleźli lepszą pracę więc pewnie dlatego piszą takie komentarze. Poza tym kłamstwo ma krótkie nogi a karma powraca )

Gość gość
żenada......

Gość gość
chyba tej jednej z ''trzech najlepszych opiekunek'' znudziło się wypisywanie bzdur...... czyżby poszła po rozum go głowy?? ha ha ha :-)

Gość gość
?Jako rodzic dziecka, które tam uczęszczało, nie wiem dlaczego nadal jest atak na osoby, które tam pracowały . Sama widziałam co się tam dzieje a teraz ktoś próbuje zgnębić tych, którzy znaleźli sobie coś innego . Nikt nie ma dowodu na to, że byli pracownicy coś pisali na temat żłobka, więc skąd takie komentarze? Dziwne naprawdę ? Ostatni komentarz wskazuje na to, że to ktoś ze żłobka chce uprzykrzyć byłym pracownikom życie . Wcale się nie dziwię, że zrezygnowali z pracy w tym żłobku i poszli po rozum o głowy !

Gość gość
A przydało by się po rozum do głowy pójść osobą, które piszą nieprawdę o innych a sami mają sobie dużo do zarzucenia odnośnie warunków pracy i traktowania dzieci . I nie tylko. !

Gość gość
czytam to i jestem przerażona. Co się tam dzieje?

Gość gość
Byłam w tym żłobku w zeszlym tygodniu wszystko wygląda ok jednak chciała bym zasięgnąć opinii jakiegoś rodzica tak jak mówię RODZICA nie jakiś zgorzkniałych i zozjuszonych kobiet które się z tamtąd zwolniły bądź zostały zwolnione na jedno wychodzi bo wcześniejszej dyskusji wogule nie biore pod uwagę ponieważ to od razu widać że to zwykła złośliwa przegadywanka byłych pracowników więc drodzy rodzice proszę o wpisy ponieważ byłam również na FB tam opinie rodziców są dobre nie ukrywam że głównie one są dla mnie wiarygodnie gdyż nie są anonimowe natomiast na forach każdy może napisać co chce i jak chce ale mimo wszystko z ciekawości pytam?

Gość Mama 2ki
Witam Obecnie do tej placówki uczęszcza moje drugie dziecko. Jest bardzo zadowolone i chętnie rano zostaje, opiekunki miłe, troskliwe, kreatywne, dzieci mają ciekawe zajęcia. Starsze dziecko było pod opieką poprzednich wymienionych w komentarzach wyżej opiekunek i też było zadowolone zaopiekowane i wybawione. Teraz od jakiegoś czasu pojawiło się kilka nowych opiekunek - do żadnej nie mam zastrzeżeń. Czytam wątek i uważam że zupełnie niepotrzebnie to wszystko jest pisane, tylko szkodzi opinii placówki i rodzi obawy rodziców- moim zdaniem niepotrzebnie bo żłobek warty polecenia Pozdrawiam wszystkie ciocie-opiekunki:)

Gość gość
:)jak mówi powiedzenie "czego oczy nie widzą tego sercu nie żal".

Gość gość
jeżeli byli pracownicy mówią o złym traktowaniu dzieci to znaczy że byli tego świadkami i równieź źle traktowli podopiecznych ludzie powinni się tym zainteresować tymi osobami bo kto wie może gdzieś indziej robią to samo.... lub poprostu tak jak mi sie wydaje oczerniają placówkę celowo

Gość gość
Boże kto jest taki nawiedzony i wypisuje takie opinie jak np ostatnia, śmiechu warte .

Gość gość
na tym forum na ten temat wypowiadają się same nawiedzone osoby nie dziwne że wypowiadają się anonimowo....

Gość gość
Czytałam te wszystkie wpisy i faktycznie są nie za bardzo pozytywne, natomiast osoby czyli rodzice lub byli pracownicy , którzy coś tu napisali chyba nie wyssali sobie tego z palca. W wielu placówkach wszystko wygląda super fajnie z wyglądu a tak naprawdę jest zupełnie inaczej tylko my jako rodzice o tym nie wiemy bo nas tam nie ma i nie widzimy tego . Poza tym uważam, że żeby placówka się obroniła to ktoś musi zrobić wszystko żeby siebie obronić a zwalić całą winę na innych. Co do ostatniej opinii, że ludzie, którzy piszą i się nie podpisują są nawiedzeni no cóż odpisuję osobie która to napisała i sama się nie podpisała .:)pozdr dla ...? Proszę się podpisać :)

Gość gość
Przy okazji gratulacje dla ludzi i rodziców , którzy wierzą FB - zdjęciom i opiniom brawa dla Was.:)))

Gość gość
lepiej wierzyc w nie anonimowe wpisy niż wpisy anonimowych wariatek :-)

Gość gość
Mówiąc szczerze trzeba mieć zdrowo nie równo pod sufitem żeby ślepo wierzyć takim bzdurom które wypisuja tu te nawiedzone wariatki :-) ;-)

Gość gość
Witam..weszłam na forum,żeby zasięgnąć informacji od innych rodzicòw na temat tego żłobka bo chce tam dac dziecko od sierpnia ale widze,ze za wiele sie nie dowiem :) Musze chyba sama pojsc I sprawdzic warunki I zapoznac sie z kadra:)

Gość gość
czy może któraś z mam posyła tam swoje dziecko od sierpnia/września? chętnie nawiążę kontakt:)

Gość gość
a co na tamat stas i nel w chorzowie niy nie żlobek ale opieka nad dziecmi?

Gość gość
Srednio jestem zadowolona z tego zlobka, syn chodzi tam niechetnie, cieszy sie jak wracamy do domu, nieraz sie spotkalam ze odbierajac dziecko, slyszalam jak w jednej z grup przy szatni panie opiekunki krzyczaly, " zamknij sie" "wynocha spac", zastanawiam sie nad wypisem dziecka z tego zlobka, tylko jedyny problem to znajdz teraz inny, syn czesto opowiada jak "ciocia" na niego krzyczala, catering tez nie zachwyca, codziennie rano chleb, lub dla odmiany chleb i parowka, to co pisaly panie wyzej, sa tygodnie ze menu nie pokrywa sie z tym co jedza dziec****anie opiekunki mowi ze dziecko niby cos zjadlo, a jak syna pytam to w domu mówi ze jest glody bo nic nie jadl, to za co my placimy sie pytam?

Gość gość
Ja początkowo byłam bardzo zadowolona, ale ostatnio mam coraz bardziej mieszane uczucia. Dziecko nie narzeka, nie marudzi, idzie i wraca uśmiechnięte. Ale faktycznie ostatnio też coraz częściej słyszę krzyki i podniesione głosy opiekunek zza drzwi. Ja rozumiem, że to nie jest łatwa praca i takie brzdące potrafią dać w kość, ale taką pracę Panie wybrały i pewien poziom powinny utrzymywać. I zdawkowe informacje przy odbiorze dzieci - "wszystko w porządku, do widzenia" Problem chyba stanowi zbyt mała ilość personelu.

Gość gość
Witam, drogie mamy. Jak wyglądają godziny posilkow w tym żłobku?