Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

funToBeMe

Badoo

Polecane posty

Postanowiłem założyć konto na badoo, i porozmawiać z dziewczynami w okolicach mojego wieku (24). Miałem nadzieje ze spotkam kogoś wartego uwagi jako, że na co dzień nie mam gdzie i kiedy poznawać ludzi (smutne.. a może to wymówka?). Ludzi masa, jest w czym wybierać. Dziewczyny na proste teksty typy "hej co tam" nie odpowiadają(6 pierwszych moich prób) więc postanowiłem się trochę wysilić i efekt był zaskakujący :) Zaciekawione dziewczyny chętnie zaczęły ze mną pisać. Nawiązałem ciekawą rozmowę z piękną dziewczyną u której uważałem że nie miałbym szans ale po 2-godzinnej rozmowie (różne tematy nie wiem czy to was interesuje)wyznała że ma synka(22 letnia dziewczyna). Lekkie zdziwienie ale mimo wszystko zaproponowałem spotkanie bo w sumie mi to nie przeszkadza..nie chciała. Kolejna dziewczyna(23).. cud malina! mój ideał! xD Z podnieceniem oczekiwałem na kolejną wiadomość :). Rozmawiało się cudownie do momentu kiedy stwierdziła że ona jednak szuka faceta twardziela(ja bardziej romantyk) i idzie wykąpać synka (tak kolejna z dzieckiem) . Trochę się podłamałem ale się nie poddaje. Może opisze tu jeszcze moje kolejne przygody. Jak myślicie mam szanse znaleźć tu miłość ?

według mnie badoo to świetne miejsce żeby kogoś poznać :) tylko jak rozmowa zejdzie na temat spotkania to dziewczyna traci zainteresowanie.. boicie się czy co ? :/

miałeś iść z kumplami na piwo albo na rower ... a ty znów idziesz na skróty i robisz sobie pod górkę

no jak pod górkę, tak jest łatwiej. Na piwo dopiero w weekend a z rowerem zastanawiam się jak pogodzić wszystko ze sobą. No ale nie rozumiem że skoro piszemy ze sobą i jest super a jak dochodzi pytanie o spotkanie to dziewczyny się peszą. Podejrzane :| A fotkę wrzuciłem, zainteresowania nabazgrałem. Nie wpisałem nic w pole "o mnie" bo nie jestem obiektywy.

Gość sosssssss
serio tam sa warte uwagi dziewczyny?

Gość gość
Jak zagadywałeś???

Gość gość
Jeden jej zrobił dziecko, a ta znowuż szuka twardziela i odrzuca romantyka-psychika kobiety w pigułce

no wydaje mi się że tak. Jedna dziewczyna napisała mi, że otrzymuje dziennie około 30-40 wiadomości więc żeby odpowiedziała to musisz ją czymś zaciekawić w 1 wiadomości inaczej nie ma szans, nie odpisze... a ona sama do nikogo jeszcze nie napisała. Dziewczyn jest tysiące wiec ktoś warty uwagi na pewno jest.

gość dziś hehe ja się trochę poświęciłem. Spodobała mi się jedna dziewczyna. W jej zainteresowaniach zobaczyłem że lubi taki jeden film romantyczny. Wiec obejrzałem go 2 razy :D i potem rozmawialiśmy na temat tego filmu :P

Gość gość
yyy..