marta12321 0 Napisano Maj 20, 2015 Witam wszystkich forumowiczów Pisze w bardzo ważnej sprawie. Dzisiaj z moim chłopakiem się kochaliśmy i postanowiliśmy spróbować nowych pozycji, znaleźliśmy jedną i się kochaliśmy w tej pozycji jakieś 3 minuty i mój partner przestał i stwierdził, że prezerwatywa się zsunęła i została we mnie (nie doszedł jeszcze, tylko poczuł, że się zsunęła). Powiedział, że poczuł po około 5-6 *****ch, że jest "inaczej" i wyjął członka. Prezerwatywę wyjęliśmy bez problemu praktycznie od razu, była na głębokośc***alca wskazującego, nie była wywinięta na drugą stronę itp. Dziś jest mój pierwszy dzień po dniach płodnych, czyli szansa jest średnia, lecz jednak się boję, że może być ciąża. Czy warto zastosować tabletkę 72h po, czy jednak nie ma się czego obawiać? Proszę o szybką odpowiedź, ponieważ nie mogę przestać o tym myśleć. Z góry wszystkim dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 20, 2015 Tylko zaciązyłaś.Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 20, 2015 Nie stało sie nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 20, 2015 Mi się też tak kiedyś stało. Tak się postresowałam, że okres się spóźnił o 11 dni. Ale jednak przyszedł. A im bardziej się człowiek stresuje tym jest gorzej ;) Looz, jak go kochasz a on ciebie, to razem wychowacie dzidzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach