Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_nowicjusz

Dojrzała kobieta a młody chłopak.

Polecane posty

Gość gość_nowicjusz

czy chłopak poniżej 25 roku życia ma szansę u bardziej dojrzałej kobiety, takiej 35+

Gość gość
nie, chyba że jest głupia.

Gość gość_nowicjusz
romans, sex układ, związek.

Gość gość
oczywiście że ma, i wiele preferuje tych młodszych

Gość gość
gość dziś oczywiście że ma, i wiele preferuje tych młodszych x Pomyliłaś kobety ze sfrustrowanymi i potrzebującymi dowartościowania babolami

Gość gość
A ja mam 25 lat i od 2 jestem w związku z piękną, inteligentną, wspaniałą 35-cio latką :)

Gość gość_nowicjusz
sądzę że większe grono dojrzałych kobiet które mają ochotę na młodszego faceta, jednak pozostaje w sferze fantazji. Rzadko można spotkać taką osobę która realnie spełnia fantazje dotyczące młodszego partnera.

Nie uogólniajcie. Znam przypadki udanych par, gdzie kobieta jest sporo starsza, nawet kilkanaście lat. I pamiętajcie, że dojrzałość to raczej stan umysłu. Mężczyzna może być sporo młodszy, a jednak wystarczająco dojrzały.🖐️

Gość gość_nowicjusz
nikt nie chciał uogólniać, ale taki związek w naszej społeczności jest nadal tematem tabu. zabawne że w odwrotną stronę już nie. Ale wracając do tematu, ciekawi mnie zdanie pań, jak to postrzegają. Czy mają odwagę realizować fantazje na temat młodszych partnerów.

Gość gość
Na tym forum z całą pewnością takie się znajdą, w realu to raczej rzadkość. Sam znam jeden taki przypadek, a połączył ich seks. Odoje przyznawali, że spotykają się tylko na seks. Widząc ją, sam bym się "pospotykał".

Gość gość
sam jestem młodym gościem (24) który ma świra na punkcie starszych dziewczyn i każda moja partnerka była powyzej 30 roku życia. to fakt na ulicy, w klubie czy w innych realnych sytuacjach nie ma szans poznania dojrzałej partnerki a tym bardziej która miała by wiek 40+. kobiety czują się bezpieczniej mówiąc o swoich fantazjach na temat młodszych facetów przez internet, daje to im poczucie anonimowości. Wszystkie swoje partnerki poznałem w taki sposób.

Gość gość
Rzeczywiście kobiety bardziej się przejmują tym co ludzie , sąsiedzi powiedzą. Ja nie mam odwagi spotykać się z młodszym.

Gość gość
A ja lubię młodszych

Gość gość ona81
Ja też ,ale jednak się krępuje umawiać .

Gość suzuki tu stuki
Witam a może jest tu jakaś pani co by chciała popisać z mlodym a potem kto wie;-) ja z okolic Warszawy lat 19

Gość gość
fajni są synowi sąsiada klka razy ma 17 lat