Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xMietek

Do kobiet, czy reflektowałybyście na partnera który jest ex księdzem?

Polecane posty

Gość xMietek

Fajny, zabawny, przystojny, ustawiony, ale eks ksiądz?

Gość gość
\nie

Gość gość
?:D ustawiony !?:D szok ! NIE!!! bo jest ustawiony :D

Gość gość
nie- jezeli na ktoryms etapie zycia wierzyl w kretynizmy, opowiadane przez KK, ma ubytki inteligencji

Gość xMietek
Bez obrażania proszę

Gość gość
Ja nie. Jestem niewierząca więc predzej czy później byłyby kłótnie na tle religijnym.

Gość gość
Ja nie, bo ja z kolei jestem wierząca i nie mogłabym wziąć ślubu kościelnego. nie potępiam takich osób, bo każdy może się pomylić w życiu, ale nie chciałabym się z kimś takim związać.

Gość gość
Jeżeli nie byłby nadętym bufonem i miałby stałe zatrudnienie, nie byłoby problemu.

Gość gość
a czemu nie?

Gość gośćula
zależy dlaczego był tym ksiedzem,jesli z potrzeby duchowej i sie wyłamał to może tak(zależy od celulitu na mózgu) ,jesli dla checi zysku to w zyciu nie.

Gość gość
CZTERDZIECHA,NIE WKRĘCAJ LUDZI KOLEJNYM DURNYM TEMATEM,KTÓRY ZAKŁADASZ!!!! Ludzie to prowo pewnej kobiety,która albo leków znów dziś nie wzięła,albo bardzo znów jej się nudzi. Wejdz na nick Czterdziecha co ma pecha,zobacz ile tematów założyła podszywaczka pod xMietak lub slabszą genetycznie,lub Iftar,lub Ekstrwagancję,lub Rucia 70. To prowo 10/10.

Gość gość
a czemu nie? xxx Jeżeli to było do mnie, to odpowiadam - ponieważ z punktu widzenia religii jest on dalej księdzem, a z księdzem wiązać bym się nie chciała. Dla mnie ksiądz to ksiądz, nie facet. Nie potrafię tego wytłumaczyć.

Gość gość
a gdzie tu obrazanie? sama prawda. nikt normalny nie zostaje ksiedzem- albo potworny oportunista-materialista, ktory wie, ze biedy nie zazna w tym zawodzie, albo ukryty homoseksualista/pedofil, ktory bedzie mial latwy dostep do obiektow pozadania, albo (i ta opcja chyba najgorsza)- pozbawiony zdolnosci logicznego myslenia cwiercidiota, ktory nie tylko wierzy, ze naprawde byl jakis typek, ktory chadzal po wodzie, zamienial wode w wino, ale tez ze banda czarnosukienkowych pasozytow jest armia boga na ziemi :D 🖐️

Dlatego będę głosowac na A. Dudę, żeby tacy bezbożnicy jak ty zostali wysłani łagrów.

Gość gość
aaa no i nigdy nie zwiazalabym sie z kims, kto pisze ODESZLEM. nie chce miec przyglupich dzieci. :O

Gość gość
Gościu z 11:27 - nawet jeżeli to prowokacja, to temat ciekawy.

Gość gość
prowokacja to mietek to alt czterdziechy vel ruty vel asterki , ale jej się kur,,, nudzi , jak już faceta udaje

Ksiądz to normalny człowiek, facet. też potrzebuje bliskości i opieki.

Gość gość
nie, ksiadz nie jest normalny. gdyby byl- poszedlby na policjanta, nauczyciela, zolnierza, archiwiste, sportowca, lekarza, prawnika, itp. nie na bezmyslnego cwoka, majacego na celu ograbiac staruszki z emerytury i sprawowac rzad dusz, bazujacy na zastraszeniu grzechem i pieklem :O

Ksiądz robi darmową robotę psychologa. Ludzie jak przychodzą do spowiedzi potrzebują rady, czasem zganienia. U psychologa zapłaciłbyć kilkaset zł za sesję. u ksiedza masz to za darmo.

Gość gość
40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

Gość gość
11;34,temat ciekawy,gdyby pisal go facet a nie chora psychicznie kobieta,pt.Czterdziecha co ma pecha.Ma z Was bęke a Wy się jaracie.

Gość gość
dobry psycholog nigdy nie gani, tlumoku :D i nie udziela rad. nakierowuje tylko klienta, zeby ten sam zrozumial, co bedzie dla niego najlepsze.

Gość gość
A Ty durna czterdziecho vel xMietek nie jesteś teraz na wymyślonej przez chorą prawie pięcdziesiatkę na Florydzie haha!!!!!!!! A dopiero byłAś na innym temacie jak to rzekomo mieszkasz u kolego,bo Agata Cię wyrzuciła z domu. Co jeszcze to chore babsko wymyśli?!

Gość gość
up

Gość gość
Nie, nie ma takiej możliwości. Po pierwsze dla mnie ksiądz to ksiądz , czyli pozbawiony płci gatunek człowieka :) :) Po drugie, ale najważniejsze i ostatnie : wierzę w Boga i w to, że niektórych ludzi powołuje do tego, żeby mocniej Mu służyli niż inni. Ponieważ Kościół, do którego należę wprowadził celibat nie można jednocześnie być księdzem i mieć rodzinę. W związku z tym wiążąc się z Księdzem czułabym, że wchodzę na drogę konfliktu z Bogiem. A ja wolałabym mieć Boga po swojej stronie.