Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dożywocie dla zuzanny m.i kamila n.

Polecane posty

Gość gość

Żałuję że nie mam władzy wykonawczej .takie mendy powinno się bezwzględnie likwidować .kamilowi n.założyć pętle na łeb ! .oblać benzyną powiesić puki dycha podpalić . Tą gróba świnię ! .zuzanne m.zakuć ręce w kajdanki .połączone z nogami .trumna i żywcem pogrzebać .to by było adekwatne do czynu za morderstwo rodziców . Żądam dożywocia niech te.mendy szybko zdechną w pierdlu ! . Korwin mike .powinien być.prezydentem przywróciłby karę śmierci . Takim wszawym gnidom ! .

Gość gość
udeżę z innej beczki teraz na miejscu syna .dariusza p.bendąc na otwartym widzeniu ! .w pierdlu wbiłbym mu nóź w brzuch głemboko przekręcając by zdechł ! .ten nie doj.bany ! .pop**************ec na 100% .dostanie dożywocie .zdechnie w pijerdlu.

Gość gość
kolejny psychiczny po, je.- b.policjant spalił żonę .k****** no ! .jak można pozwolić takiej gnidzie istnieć . S .,k******** syna ! .żeby było jasne nie obrażam jego matki .słów brakuje na takie gnidy . Ukrzyżować ! .oblać benzyną i podpalić . Zdechnie w pijerdlu na sznurze tam psów nije lubią .

Gość gość
kolejna niedo,je b. A.na su .k A .to katarzyna m.obciołbym jej najpierw 1.pierś usmarzył i zjadł po tem 2ga .to samo .pvzniej poczekał aż się wykrwawi ! .i zjadł resztę jej mięska ! .cipke ,o******ce ,pośladki .wątróbkę .to danie główne.usmarzone .z reszty jej mięska po kawałku ,zrobiłbym gulaż .szaszłyki .zjadłbym ją cała ,kości same by z niej zostały !!

Gość gość
nie m.a w. -dostala za niska kare bo 25lat.tylko a dożywocie powinna dostać ! .ja bym sie ją zajoł obcioł najpierw jej 1.pierś usmażył i zjadł .po tem 2gą .jak by się wykrwawiła .wyciołbym jej cipke 1.kawałek zjadłbym na surowo 2.usmażony .po tem pośladki w piekarniku.upiekł razem z pyszniutką jej o******cą .następnie zajołbym się jej wątróbką .to największe przysmaki .po tem z reszty jej ciała zrobił uczte gulaż ,szaszłyki mmniam .zostały.by z niej same kości .

Gość apel
apeluję do zuzanny m .! -udław się k.u R.w o !!! i zdechnij .

Gość apel
apeluję ! .do zuzanny m !. Udław się i zdychaj ! .gróba świnio .

Gość apel
apeluję do zuzanny m. Udław się i zdychaj gróba świnio .

Gość gość
chciałbym zjeść agnieszkę n.przynajmniej jej mięsko by się nie zmarnowało . Cholernie mi jej szkoda łzy same lecą . Zuzanno m! .Kamilu n! .cieszcie się że nie mam władzy wykonawczej bo zgotowałbym wam takie piekło jakiego nikt na ziemi nie widział .zdychali byście w ogromnych męczarniach .

Gość gość
chciałbym zjeść agnieszkę n.przynajmniej jej mięsko by się nie zmarnowało . Cholernie mi jej szkoda łzy same lecą . Zuzanno m! .Kamilu n! .cieszcie się że nie mam władzy wykonawczej bo zgotowałbym wam takie piekło jakiego nikt na ziemi nie widział .zdychali byście w ogromnych męczarniach .

Gość gość
A ja mam same czułe słowa do zuzanny m. Cytuję . Udław się i zdychaj gróba świnio ! .