Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Wiara W Ciebie "Dlaczego W Ciebie Wierzę?"

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego W Ciebie Wierzę i Uważam, Że Dasz Radę! Dlaczego znając Ciebie tak naprawdę w małym stopniu mogę powiedzieć takie zdanie? „Wierzę w Ciebie i Uważam, że dasz radę!” Z prostego powodu. Ponieważ obserwując zmiany jakich dokonują ludzie pod wpływem odpowiednich osób, doszedłem do wniosku, że każdy człowiek może przejść potężną metamorfozę i to diametralną. Co siedem lat wszystkie Twoje komórki w całym organizmie są wymieniane na nowe, czyli co siedem lat dokładnie jesteś już nowym człowiekiem. Z Przekonaniami jest całkiem podobnie i myślę, że jest to nawet dużo częstszy proces. Przekonania według mnie zmieniają się co pięć lat i to całkowicie. Oprócz oczywiście tych najgłębszych- te mogą się nie zmieniać przez całe życie, chyba że świadomie zajmiesz się ich zmianą. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Przejdź od razu do wpisu: http://matizielu.pl/?p=1718 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Niezależnie czy chcesz zająć się przekonaniami odnośnie palenia, uprawiania sportu czy swojej diety, wszystkie je tak naprawdę możesz zmienić i to jest niesamowita wiadomość, ponieważ popadając w jedno destrukcyjne zachowanie z jakiegoś powodu nie musisz tkwić w nim przez całe życie, za kilka lat zobaczysz jednak że to nie jest jednak zachowanie, które chciałbyś utrzymać i po prostu pozbywasz się tego przekonania, a co za tym idzie również działania. Jeśli zrozumiesz strefy wpływu-będziesz mógł je wzmacniać! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Przejdź od razu do wpisu: http://matizielu.pl/?p=1718 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować