Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robimy sondaż prezydencki ale taki poważny

Polecane posty

Gość gość

Piszemy na kogo głosujemy (można dodać dlaczego), skad jesteśmy, z jakiego miasta, albo chociaż województwa, jakie wykształcenie. Żeby trudniej było oszukać bo na innych spamują "bronek" albo "tylko duda" często boty ;/. Ja zagłosuję na Dudę, jestem z zachodniego pomorza z małej miejscowosci wykształcenie średnie, wyższe w trakcie. Głosuję tak bo uważam, że potrzebna jest zmiana, teraz chociaż najmniejsza a potem większa w parlamencie. Poza tym wstyd mi za Bronka i im więcej o nim czytam tym większe obrzydzenie do niego mam.

Gość gość
Obaj kandydaci to tępe socjalistyczne strzały których miejscem jest Korea Północna.

Gość gość
głosuję na Bronisława Komorowskiego, mam 28 lat, jestem z województwa wielkopolskiego, studiuje, pracuję, wszyscy moi bliscy głosują na Komorowskiego

Gość gość
Jak cała moja rodzina głosujemy na Dudę. Jesteśmy z lubelskiego, ja studiuję, rodzice pracują w budżetówce.

Gość karolinkaaa88
27lat, wyksztalcenie wyższe, województwo mazowieckie. Głosuję na Dudę, ale nie jestem szczególnie przekonana do żadnego nawet z pierwszej tury. Ciekawi mnie spełnienie obietnicy dotyczącej wieku emerytalnego i sprawiedliwego opodatkowania hipermarketów. Zakładam że PO przegra jesienią z kretesem.