Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakładam stragan. jaki najlepiej?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny :) myślę nad nowym biznesem żeby założyć staragan. tylko nie wiem do końca z czym - zastanawiam się nad chemią niemiecką albo kosmetykami zzagranicy. Jak myślicie?

Mysle ze chemia niemiecka to dobry wybor, poniewaz jest barzo wielka chec kupna i duzo osob jadac do niemiec przywozi po kilka kilogrtaow proszkow do prania. Mogloby Ci sie to bardzo oplacic ;)

Gość gość
ja bym raczej wybrala kosmetyki, bo przy okazji sama możesz cos fajnego dla siebie znaleść :) wgl, uważam, ze nie zawsze warto przepłacać w drogeriach, czesto jest tam dokladnie to samo, co na straganach, a taniej. powodzenia, kochana, daj znac, co wbralas ;) a załozenie takiego straganu jest trudne? jakies zezwolenia trzeba miec czy cos?

Gość gość
Warzywa i owoce i masz 99% że ci wyjdzie. Druga opcja staniki,skarpetki majtki itp

Gość gość
no niby nie trzeba dużo zezwoleń dlatego się nad tym zastanawiam. Tutaj przynajmniej tak piszą: http://cenabiznesu.pl/-jak-zalozyc-stragan Nakład finansowy też nie jest specjalnie duży, chyba najwięcej mnie wyjdzie wynajęcie miejsca.